Mirela Vaida, brunetă şi cu breton. Schimbarea radicală de look a uimit pe toată lumea

Mirela Vaida a apărut brunetă şi cu breton. Toată lumea o ştie pe prezentatoarea TV blondă, a mai suferit schimbări de look, însă niciuna radicală. Recent, artista şi-a uimit fanii când a apărut cu părul negru şi breton.

06 feb. 2022, 10:59
Mirela Vaida, brunetă şi cu breton. Schimbarea radicală de look a uimit pe toată lumea
Mirela Vaida, brunetă şi cu breton

Mirela Vaida, brunetă şi cu breton. Artista a reușit să surprindă pe toată lumea, după ce a publicat o imagine de senzație pe pagina ei de socializare. Vedeta s-a afișat cu un look excentric, altul față de cel obișnuit.

Citeşte şi: Mirela Vaida, prima reacţie după ce s-a spus că a murit: „Să dea Dumnezeu să mor numai pe TikTok”

Mirela Vaida, brunetă şi cu breton

Prezentatoarea TV a apărut cu părul brunet, dar nu oricum, ci și cu breton și cu o pereche de ochelari negri de soare la ochi. Chiar dacă impactul a fost unul puternic, Mirela Vaida nu şi-a schimbat look-ul permanent, a purtat o perucă. În momentul în care s-a fotografiat, vedeta juca un rol într-o piesă de teatru.

Mirela Vaida, în costum de baie la început de an

Vedeta a petrecut Revelionul în Portugalia, acolo unde s-a bucurat de un soare arzător, vremea perfectă pentru plajă. În ultima zi de vacanţă, prezentatoarea a stat numai pe şezlong.

Artista a împărtăşit cu prietenii virtuali imagini din vacanţa din Portugalia, inclusiv când a stat la plajă.

Ultima zi de vacanță.”Decât” opt ore am stat la plajă. Să-mi ajungă până la vară”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram.

Mirela Vaida s-a fotografiat în costum de baie și fără machiaj. Prezentatoarea Acces Direct i-a încântat pe fani cu o imagine în care se observă sutienul de plajă înflorat. „La plajă, fără machiaj, fără alte gânduri, fără planuri de lungă durată, ci doar cu dorința să fim sănatoși și să ne bucurăm de ceea ce ne-a dat Dumnezeu!”, a mai scris vedeta. (Vezi AICI imaginile)