Miriam, o româncă stabilită în Italia, sfârșit tragic la 22 de ani. A fost ucisă în noaptea de Halloween de un bărbat băut și drogat

Miriam avea doar 22 de ani și o viață întreagă înainte. Totul s-a terminat tragic în noaptea de Halloween, atunci când a fost ucisă.

02 nov. 2022, 16:07

Miriam avea doar 22 de ani și o viață întreagă înainte. Era stabilită în Italia și se bucura de o viață liniștită acolo. Nimic nu avea să prevestească nenorocirea care urma să se întâmple.

Miriam a fost ucisă de un  șofer beat și drogat

În timp ce se întorcea acasă fata mergea pe jos spre casă, pe via Vittorio Veneto. La un moment un șofer în vârsă de 23 de ani a spulberat-o pe aceasta cu mașina. Tânărul cu pricina se afla sub influența alcoolului, dar era și drogat. Impactul a fost atât de puternic, încât tânăra nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Tânărul a povestit că românca i-a apărut brusc în față și nu a mai putut să o evite. Miriam a fost luată pe capotă iar mai apoi aruncată în aer. Ajunși la fața locului, oamenii nu au mai putut să facă nimic pentru tânără, care era deja decedată. Miriam se certase înainte accident cu iubitul ei, fiind și pentru ultima oară când l-a văzut pe acesta. Pompierii ajunși la fața locului au găsit un laptop și câteva lucruri personale ale tinerei.

Cine este tânăra ucisă

Miriam s-a născut în Constanța, însă a plecat în Italia pentru un trai mai bun. Nu a plecat singură ci alături de mama ei, dar și de iubit. Tânăra lucra ca barmaniță la fel ca și iubitul ei. Îi plăcea foarte mult să citească și era foarte pasionată de călătorii. Își dorea să urmeze facultatea de criminologie din Padova. Din păcate nu a mai putut face acest lucru și asta pentru că destinul ei a fost curmat mult prea repede de șoferul drogat.

Citește și:Dana Nălbaru, plină de tatuaje și de nerescunoscut, a ieșit la plimbare prin oraș alături de fiica ei adolescentă. Parcă ar fi două surori. Imagini de excepție

Citește și: Cum se înțeleg copiii lui Dragoș Bucur. Actorul și soția sa au adoptat o fetiță de etnie rromă. „Crește la fel ca frații săi. Trece prin transformările pe care destinul i le-a pus în față”