Miron Cozma mizează pe BRICS, în conflictul cu SUA: „Clar că va controla lumea / Fac apel la români să se trezească!” | EXCLUSIV

Miron Cozma crede că ofensiva SUA în lume, dirijată de Partidul Democrat, se apropie de final și până la urmă, se va întoarce împotriva „superputerii mondiale". 

17 aug. 2022, 23:34
Miron Cozma mizează pe BRICS, în conflictul cu SUA: „Clar că va controla lumea / Fac apel la români să se trezească!” | EXCLUSIV

Miron Cozma se numără printre persoanele publice marcante din istoria ultimilor 32 de ani a României care crede că BRICS va avea mai mult de câștigat decât SUA, după izbucnirea conflictului din Ucraina.

„Rusia încearcă un reechilibru mondial și reușeste. Dacă observați, la ora aceasta în coaliția care s-a format la nivel mondial, cu Rusia, India, China, Brazilia și Africa de Sud, vorbim despre aproape 40% din populația lumii. E deja o forță în cinci state care pur și simplu, clar că va controla toată lumea. 

(…) S-a spus o perioadă că Vladimir Putin a murit… El a fost în China, la Xi Jinping și împreună au creat Noua Ordine Mondială”, a declarat fostul lider al minerilor, pentru România TV.

Apropierea lui Viktor Orban, premierul Ungariei, de Rusia și de China, este o strategie câștigătoare, susține Cozma.

„(…) Viktor Orban a făcut un serviciu poporului maghiar, 80% din dependența Ungariei depinde de Rusia. 

Fac apel la poporul român să se trezească! România e pe locul 2 în lume la mortalitate!”, a mai transmis Miron Cozma.

De-a lungul timpului, înaltul diplomat american, Henry Kissinger, a declarat că cea mai mare greșeală pe care o poate face SUA din punct de vedere geostrategic este să intre în conflict cu Rusia, care automat, se va alia cu China, alianță care va îngenunchea SUA, cel puțin din punct de vedere economic. Din acest motiv, Donald Trump și Partidul Republican au pledat pentru o relație amicală cu Vladimir Putin. Mai mult, fosta adminsitrație a eliminat tensiunile până și cu dictatorul Kim Jong-un.

 

Cifre groaznice pentru România, care subliniază criza acută din ultimii 32 de ani

 

Specialiștii celebrului serviciu de informații american, CIA, au anunțat în acest an că România se confruntă cu o îngrijorătoare criză demografică. Țara noastră a ajuns în topul țărilor cu cea mai mare rată a mortalității – 15,25 decese la mia de locuitori.

Cu 8,76 nașteri la mia de locuitori, România se află în coada clasamentului care măsoară natalitatea la nivel planetar. Concret, țara noastră ocupă locul 207 din 228 de țări indexate.

România este depășită doar de Serbia, care înregistrează o rată a mortalității de 16,39 decese la mia de locuitori. Din datele furnizate de CIA, Ucraina ocupă poziția a șasea în acest clasament al mortalității, cu 13,77 de decese la mia de locuitori, iar Rusia poziția a șaptea, cu cota de 13,36.