Miron Cozma vrea să vină în Piaţa Universităţii cu minerii

Miron Cozma, cel de care se leagă tristele evenimente numite "Mineriade", afirmă sus şi tare că ar vrea să vină din nou cu minerii în Piaţa Universităţii. Ironic, de data aceasta pentru a se alătura protestatarilor. Ca "să-i arate lui Băsescu", spune el. El a declarat la România TV că venirea lui se împiedică de un singur lucru: interdicţia de a intra în Bucureşti, pe care autorităţile i-au pus-o.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 17:30
Miron Cozma vrea să vină în Piaţa Universităţii cu minerii

E clar că dacă Miron Cozma nu ar fi avut interdicţie să vină la Bucureşti ar fi fost acolo cu minerii să-i arate lui Băsescu. Sigur aş fi fost în Piaţa Universităţii dacă cei din piaţă ar fi vrut. Sigur aş fi fost alături de ei dacă mi-ar fi scandat, aşa cum mi au scandat minerii, să fiu alături de ei„, a declarat Cozma la România TV.

Cozma afirmă că minerii i-au cerut zilele acestea să meargă în Capitală, la proteste: „Minerii au strigat zilele astea „Miron Cozma unde eşti/ De ce nu te duci la Bucureşti?

Cozma susţine că protestatarii care zilele trecute au aruncat cu pietre în jandarmi au fost de fapt provocatori inflitraţi de serviciile secrete.

Nu toţi suntem proşti şi nu cădem în diversiunea lui Băsescu. Ani de zile, armata şi internele s-au băgat în toate acţiunile mele„, a mai tunat el.