Miruna s-a apucat de videochat la 20 de ani. Cum a reacţionat mama ei după ce vecinii i-au zis: „Uite-o pe fiica ta, e dezbrăcată”

Miruna s-a apucat de videochat la 20 de ani, deoarece nu-i ajungeau banii nici măcar de chirie, deşi avea două joburi. Tânăra a decis să îşi dea demisia, s-a lăsat de Facultatea de Agronomie și a ales un nou drum, sub un nou nume: EmaKarter.

24 oct. 2021, 09:56

Miruna s-a apucat de videochat la 20 de ani. „Prima dată când am mers la studio eram foarte panicată, nu știam ce implică asta, dacă sunt oameni serioși, dacă în spate există trafic cu persoane sau este pur și simplu un studio de videochat.

Miruna dinainte de videochat era o fată simplă, dar care avea mereu ambiție, și mereu îmi doream să ajung cineva, să fiu un nume ,nu doar o fată normală care merge la facultate și atât„, a declarat Miruna Milu, model de videochat.

Miruna s-a apucat de videochat la 20 de ani

Chiar dacă s-a gândit că mulţi oameni o să o judece, Miruna avea doar un obiectiv, să câştige mai mulţi bani. La un moment dat, să stea zece ore pe zi în faţa unui ecran, închisă într-o cameră, a devenit prea mult pentru ea. Plus cerințele bizare ale câte unui client: „Mă punea să pun cartea junglei pe Youtube și să fac precum maimuța prin cameră, să spun că sunt Mowgli„.

Atunci a decis că vrea să facă altceva, însă nu s-a îndepărtat prea tare. Acum face câteva mii de dolari pe lună din vânzarea de fotografii pe internet și discuții scurte cu români și străini deopotrivă.

Cineva le caută, cineva le dorește, cineva le plătește și lucrul acesta pur și simplu mai ales în condițiile în care având bani după aceea ai tot felul de opțiuni te fac pur și simplu să nu mai dorești viața ta de dinainte. Să îți dorești această viață„, a explicat Jeni Chiriac, psiholog.

Citeşte şi: O tânără, model de videochat, este printre 2% cei mai inteligenți oameni din lume. „Făceam parte dintr-un grup de tocilari și arătam băiețoasă”

Cum a reacţionat mama Mirunei, când a aflat cu ce se ocupă fiica ei

La un moment dat, au aflat şi părinţii că Miruna apare „dezbrăcată pe internet”. „Că pune niște poze pe internet, eu așa știu, și de acolo i se cuvin niște bani, mulți că oricum ce a adus costă„, astta ştie Victor Milu, tatăl Mirunei.

Au văzut, s-au dus la mama și i-au spus „ia uite-o pe Miruna, e dezbrăcată”. Mama e supărată, a deranjat-o că trebuie să fie public că mă vede lumea, dar a înțeles că altă șansă nu aș fi avut să realizez lucrurile astea.

Oamenii judecă și vorbesc doar că ei nu înțeleg multe aspecte. Ei se uită la mine și mă văd o fată operată și zic „asta e operată sigur, e nu știu cum”, dar nu văd mai departe.

Eu nu am uitat de unde am plecat și nu o să uit niciodată. Zilnic primesc sute de mesaje pe Tik Tok, mă înjură toată lumea, mă fac țărancă. Tuturor le răspund cu emoticoane de râs sau le spun -da, o să merg la țară dacă nu o să mai meargă treaba asta, cumpăr trei vaci și stau cu ele, le plimb pe deal e ok-„, a mai declarat Miruna, potrivit Observatornews.ro.