MISA, după scandalul de la Kaufland Ferentari: "Un element de senzaţionalism ieftin"

Publicat: Vineri, 22 Mai 2020 16:12 // Actualizat: Vineri, 22 Mai 2020 16:12 // Sursa: romaniatv.net

Şcoala de yoga ezoterică MISA a transmis un comunicat de presă, după ce numele său a fost asociat într-un mod tendenţios cu incidentul de la Kaufland Ferentari, acolo unde un bărbat a fost încătuşat pentru că a refuzat termoscanare. 

"În contextul discuțiilor generate în mass media de incidentul provocat de refuzul unor persoane de a accepta termoscanarea la intrarea într-un cunoscut supermarket, Școala de yoga ezoterică MISA protestează împotriva asocierii tendențioase a numelui asociației cu acest incident intens mediatizat.

Persoanele implicate sunt direct responsabile de acțiunile lor, iar faptul că una dintre aceste persoane a frecventat în trecut cursurile școlii noastre nu are nicio relevanță în contextul respectiv, fiind doar un element de senzaționalism ieftin speculat de mass media de fiecare dată când apare o conexiune cât de îndepărtată cu MISA.

În mod ciudat, în nicio astfel de situație în care se speculează o legătură, reală sau nu, dintre o anumită persoană – care întotdeauna este prezentată într-o lumină nefavorabilă - și școala noastră, nu se menționează de exemplu unde a lucrat sau lucrează persoana respectivă, cum își petrece timpul liber, în ce asociații sau grupuri activează, doar se repetă, uneori obsesiv, că persoana X care a fost implicată în incidentul Y practică sau a practicat yoga la cursurile noastre.

Această abordare denotă lipsa de profesionalism a jurnaliștilor care recurg la acest gen de trucuri pentru a-și crește audiența sau traficul pe site.

Solicităm retragerea tuturor asocierilor între incidentul menționat și Școala de yoga ezoterică MISA și ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale în cazul în care imaginea asociației va avea de suferit", transmite MISA printr-un comunicat.

Reamintim că un scandal a avut loc la un magazin Kaufland din Ferentari, acolo unde un bărbat a refuzat să-i fie luată temperatura. La fața locului au intervenit mai mulți polițiști, care l-au imobilizat pe bărbat, în ciuda strigătelor clienților aflați în fața magazinului

Potrivit reprezentanţilor Kaufland, incidentul ar fi fost unul regizat. 

Citeşte şi Primele declaraţii ale bărbatului încătuşat, după ce a refuzat să i se ia temperatura: "Poliţiştii au tăbărât pe mine"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
barbat incatusat kaufland ferentari MISA scandal Kaufland Termoscanare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H