Mişcarea cu care Giovanni Becali l-a câştigat pe Dennis Man şi a câştigat războiul cu Anamaria Prodan

Giovanni Becali, 68 de ani, decisiv în realizarea mutării, deşi spune că este doar imaginea firmei care a făcut actele pentru a nu avea probleme cu justiţia, l-a câştigat pe Man datorită unei mişcări inteligente.

02 feb. 2021, 11:43
Mişcarea cu care Giovanni Becali l-a câştigat pe Dennis Man şi a câştigat războiul cu Anamaria Prodan

Mişcarea cu care Giovanni l-a cucerit pe Man a constat în faptul că a lăsat un om în Italia, la Parma, care să-i rezolve lui Dennis absolut orice problemă cu care se confruntă: găsirea unei case în care să locuiască, actele necesare pentru rezidenţă în Italia etc.

„Aşa făcea şi cu noi. Nu aveam nicio grijă în afara antrenamentelor”, e explicat pentru Digi Sport unul dintre jucătorii transferaţi de Becali în perioada sa de glorie ca agent, dar care a preferat să nu-i apară numele pentru a nu părea că este de-o parte sau de cealalaltă.

A fost una dintre mişcările care l-au determinat pe Man să negocieze contractul personal cu ajutorul lui Sîrbu şi nu prin Anamaria Prodan, cu care are un contract semnat.

Mişcarea prin care Anamaria Prodan vrea să-l facă pe Dennis Man să plătească

De altfel, acel contract îi poate produce daune materiale lui Man, dacă agentul său va merge până la capăt, aşa cum a declarat, şi-l va da în judecată. Pe Man şi pe toţi fotbaliştii de la FCSB care au contract cu ea şi hotărăsc să rupă unilateral înţelegerea, aşa cum le-a comandat patronul echipei al cărei nume Gigi Becali îl traduce prin Faci Ce Spune Becali!

Pentru că la mijloc este vorba de mulţi, foarte mulţi bani, mutarea atacantului a generat un scandal imens, unul în care s-a depăşit şi limita decenţei.

Dacă la transferul între cluburi nu s-a putut implica atâta vreme cât Gigi Becali a ales firma lui Dragoş Sîrbu în dauna Anamariei Prodan, la contractul jucătorului disputa se anunţă aprigă.

Dennis Man (de la FCSB la Parma, în 2021): 13 milioane de euro
Nicolae Stanciu (de la FCSB la Anderlecht, în 2016): 9,7 milioane euro
Vlad Chiricheş (de la Steaua la Tottenham, în 2013): 9,5 milioane euro
Valentin Mihăilă (de la Craiova la Parma, în 2020): 8,5 milioane de euro
Alexandru Mitriţă (de la Craiova la New York City, în 2018): 8 milioane de euro
Florin Gardoş (de la Steaua la Southampton, în 2014): 6,8 milioane de euro
Mirel Rădoi (de la Steaua la Al-Hilal, în 2009): 6 milioane euro
Cristian Săpunaru (de la Rapid la FC Porto, în 2008): 6 milioane euro
Gabi Torje (de la Dinamo la Udinese, în 2011): 5 milioane de euro
Bogdan Stancu (de la Steaua la Galatasaray, în 2011): 5 milioane euro

Citeşte şi: Rică Răducanu a fost internat în salonul de la „Matei Balş” care a luat foc! Ce spune despre doctorii care l-au tratat