Miss Bucureşti 2012: S-a dat startul la înscrieri. Află cum poţi participa

Tinerele aspirante la titlul de cea mai frumoasă, inteligentă şi carismatică domnişoară din Capitală au posibilitatea să se înscrie la prima ediţie a concursului Miss Bucureşti 2012, a cărui finală va avea loc pe 14 iunie.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 07:37
Miss Bucureşti 2012: S-a dat startul la înscrieri. Află cum poţi participa

Organizatorii, Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti, anunţă că regulile sunt foarte stricte, iar criteriile de selecţie bine stabilite de către o echipă de profesionişti ai industriei frumuseţii, scrie Agerpres.

„Tinerii noştri îşi aleg, din ce în ce mai des, modele de urmat din rândul persoanelor promovate intens în media zilelor noastre. De cele mai multe ori însă, acestea nu sunt tocmai exemple de moralitate, eleganţă, inteligenţă şi cred că este de datoria noastră, să le oferim alternative corecte. Întrucât concursurile de frumuseţe se bucură de popularitate în rândul tinerilor, am decis ca sub egida campaniei ‘Istorie, Tradiţie şi Frumuseţe’, să organizăm Miss Bucureşti, pentru a găsi o concurentă care să poată fi cu adevărat un bun exemplu pentru generaţia din care face parte”, a declarat Florin Diaconescu, director al Centrului de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti în comunicatul citat.

Toate domnişoarele care râvnesc la titlul de Miss Bucureşti sunt invitate să acceseze site-ul www.educatiepmb.ro, să completeze formularul de înscriere şi să ataşeze trei fotografii reprezentative.

Pentru a fi admise în concurs, candidatele la coroana Miss Bucureşti 2012, trebuie să corespundă cerinţelor prevăzute de regulament, respectiv, să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani (împliniţi până la 1 februarie 2012) şi 26 de ani (împliniţi după 1 februarie 2012), să fie născute în Bucureşti sau să aibe rezidenţă în Capitală (primită cu minimum 6 luni înainte de desfăşurarea finalei), să aibă înălţimea de minimum 1.70 m, să nu fi fost căsătorite vreodată, să nu aibă copii sau să deţină calitatea de tutore legal al unui minor, să nu fi intervenit asupra trăsăturilor fizice naturale cu ajutorul intervenţiilor chirurgicale estetice, să nu fi fost implicate vreodată într-un scandal mediatic, să nu fi pozat vreodată nud, topless sau în ipostaze indecente, indiferent de conjunctură.

Concurentele trebuie să aibă o stare bună a sănătăţii, să fie inteligente, frumoase, carismatice, cu o condiţie fizică excelentă, cu un stil personal bine definit şi cu tărie de caracter în condiţii de stres şi suprasolicitare, specifice unei competiţii de anvergură.

Preselecţiile se vor desfăşura pe 21 şi 22 mai 2012, la sala mică a Palatului Copiilor, în intervalul orar 11.00 – 18.00. Concurentele vor susţine probe de aspect general, atitudine, fotogenie, telegenie, mers scenic şi interviu.

Semifinala concursului se va desfăşura pe data de 25 mai, la sala mică a Palatului Copiilor iar finala Miss Bucureşti 2012 va avea loc pe 14 iunie, la Player Summer Club.

În urma susţinerii probelor de concurs se vor decerna cinci titluri – Miss Bucureşti 2012, 1st Runner Up, 2nd Runner Up, Miss Fotogenie FHM, Miss Congeniality.