Miss Florida leşinată:Temperaturile de peste 45 de grade au „topit” concurentele VIDEO

Două concurente au leşinat din cauza căldurii excesive, cu temperaturi de pete 45 de grade Celsius şi umiditate foarte ridicată,  în care au fost nevoite să îşi arate talentele în cadrul pregătirilor pentru selecţia finală.

RomaniaTV.net
13 iul. 2012, 17:25

Aliniate în jurul piscinei luxosului hotel Westin Diplomat, unde se va desfăşura concursul pentru titlul de Miss Florida, candidatele au început să defileze. Dar în scurt timp, soarele puternic a început să le facă necazuri, iar două dintre ele şi-au pierdut toată vlaga.

Prima a fost Ashley Day – Miss Tampa- care şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost ajutată de o colegă de-a ei să iasă din scenă. Au fost chemaţi paramedicii, care i-au acordat asistenţă medicală şi au repus-o pe picioare. O altă concurentă a fost şi ea în pragul leşinului, primind de asemenea ajutorul specialiştilor.

„Am stat în soare puternic toată ziua. Abia poţi să-ţi ţii ochii deschişi, i se putea întâmpla oricui” ceea ce li s-a întâmplat celor două fete, a spus Cher Hubsher –  Miss Clearwater.

Concursul la care vor participa 76 de femei care mai de care mai frumoase şi din care va rezulta „Miss Florida”, include pentru prima oară în istoria sa o frumuseţe pe jumătate oarbă. este Connor Boss, de 18 ani, care suferă de maladia Stargardt, o boală grea care deteriorează retina, care i s-a declanşat la vârsta de 8 ani şi o face să vadă lumea ca prin ceaţă.

video platform video management video solutions video player