Miss România 2003 a cumpărat fosta fabrică de robinete Armătura Zalău de la Rompetrol. Ce planuri are cu terenul

Designerul de modă Filomena Patricia Chifor, din Satu Mare, fostă Miss România 2003 a cumpărat Rominserv Valves IAIFO, fosta fabrică Armătura Zalău, înfiinţată în 1969. Pe locul fostei fabrici ar putea fi dezvoltat un proiect imobiliar comercial.

10 iun. 2021, 10:55
Miss România 2003 a cumpărat fosta fabrică de robinete Armătura Zalău de la Rompetrol. Ce planuri are cu terenul
Fosta fabrică Armătura Sălaj. FOTO: Sălajul Liber

Miss România 2003 a cumpărat fosta fabrică de robinete Armătura Zalău. Rominserv Valves IAIFO din Zalău a fost preluată integral de firma Joseph Mars Investment SRL, la care, conform termene.ro, asociat și administrator unic este Filomena Patricia Chifor, care a devenit ulterior administrator unic și la compania achiziționată, redenumită Petron Energy, arată o analiză profit.ro Cei care deţineau posturi de conducere în societate au fost demişi.

Miss România 2003 a cumpărat fosta fabrică Armătura Zalău

Producătorul de armături a terminat anul 2019 cu un rulaj de peste 22 milioane lei, pierderi de 3,6 milioane lei și un număr mediu de circa 240 de salariați. Compania are ca obiect de activitate proiectarea, fabricarea și comercializarea unei game largi de armături industriale din fontă și oțel, precum și de supape de siguranță cu arc.

Citeste si Ferrari lansează prima maşină electrică în mai puţin de patru ani. Compania a numit un director general care a lucrat la ecranele iPhone

În 2004, întreprinderea Armătura Zalău a fost preluată de Rompetrol, prin intermediul Rominserv. Fosta întreprindere a fost atunci lichidată, activele de producție fiind preluate de către Rominserv.

Joseph Mars Investment SRL a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 5,3 milioane lei, având un profit net de 42.000 lei, active de circa 10,7 milioane lei și datorii totale în sumă echivalentă, cu un singur angajat, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice. Firma Joseph Mars Investment SRL are ca obiect de activitate dezvoltarea imobiliară, aşa cum arată perzentarea de pe pagina de Facebook. Se pare că intenţia noului proprietar este aceea de a demara un proiect imobiliar comercial.

Cine este Filomena Patricia Chifor, fostă Miss România 2003

Miss România 2003 a cumpărat fosta fabrică Armătura Zalău

Filomena Patricia Chifor (35 de ani) este designer vestimentar şi a câştigat, în 2003, titlul de Miss România, care i-a permis să participe la concursul Miss World din China. De asemenea, potrivit IMDb, a apărut în filmul de acțiune Attack Force din 2006 cu Steven Seagal, produs și filmat în România.

În 2014, Filomena Patricia Chifor s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară (PMP). În același an, Elena Udrea a purtat la sărbătoarea „Sâmbra Oilor” din Satu Mare un sacou realizat de Chifor. Fosta Miss România mai este asociată cu 30% din capital, plus calitatea de administrator, la o firmă de trading și logistică de combustibili, cereale, oleaginoase și îngrășăminte înființată anul trecut, Romagriculture SRL.

Citeste si Fiul cosmonautului Dumitru Prunariu, noul director general al TAROM. Ce experinţă are Cătălin Radu Prunariu

În anul 2020, această firmă a avut afaceri de peste 11 milioane lei și a înregistrat un profit net de 339.000 lei. Restul de 70% din active se află, potrivit termene.ro, în posesia americanului de origine maghiară George Geza Gellert, președintele Atalanta Corporation din concernul George Gellert Global Group, unul dintre cei mai mari importatori de produse alimentare din SUA.