Miss România, vacanță de lux pe iahtul fiului unui milionar român. Beizadeaua poartă la mână un ceas de 250.000 de euro

Monica Hill, fostă Miss România, a avut o apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român. Modelul s-a iubit și cu designerul Cătălin Botezatu.

24 sept. 2023, 18:42
Miss România, vacanță de lux pe iahtul fiului unui milionar român. Beizadeaua poartă la mână un ceas de 250.000 de euro
Fosta Miss România care a pus lacătul pe inima lui Iacov Jr.

O cunoscută vedetă de la noi, fostă Miss România, a avut o apariție incendiară pe iahtul fiului unui milionar român. Monica Hill, modelul care s-a iubit cu Cătălin Botezatu, a alimentat zvonul că se iubește cu un tinerel de bani gata. Aceasta și-a petrecut vacanța alături de el.

Tânăra de 23 de ani, care a reprezentat România la Miss Intecontinental în Egipt, s-a fotografiat vara aceasta pe ambarcațiunea de lux a familiei Iacov.

Citește și: Cum a ajuns să arate Bianca Brad, după lupta cu boala nemiloasă. Fosta Miss România este de nerecunoscut

David Iacov și-ar fi petrecut vacanța din Coasta de Azur alături de Miss România, potrivit wowbiz.ro. Monica Hill s-a fotografiat pe ambarcațiunea de 3 milioane de euro, dar s-a ferit să se afișeze cu fiul lui Constantin Iacov, fostul patron al FC Național.

David Iacov este cunoscut pentru aroganțele sale, acesta afișându-se de fiecare dată cu ceasul său de 250.000 de euro și fiind nelipsit din destinațiile de cinci stele.

Coasta de Azur ar fi preferata beizadelei, iar anul acesta s-ar fi distrat alături de fosta Miss România. Cei doi nu au confirmat că sunt împreună, dar fosta lui Botezatu anul acesta că este de mult timp într-o relație.

„Am pe cineva de aproape un an de zile, dar niciodată nu mi-a plăcut să discut cu cineva despre viața mea personală decât atunci când am fost pusă într-o situație extremă. A fost chiar foarte amuzant pentru mine, deseori am apărut în presă cu diferiți bărbați, pe unii dintre ei nici măcar nu îi cunosc personal.

Citește și: Ioana Filimon s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum Fosta Miss România: „M-am retras în Timișoara”

Cea mai mare calitate pe care o poate avea bărbatul de lângă mine este siguranța pe care mi-o poate oferi. Nu vorbesc doar din punct de vedere material, cât și psihic. Îmi doresc foarte mult să am parte de liniște lângă bărbatul din viața mea, am trecut peste etapa în care îmi plăceau relațiile toxice, ba chiar mă hrăneam cu ură și cu ceartă de care am avut parte în ultima mea relație, acum probabil m-am maturizat”, a declarat Monica Hill.