Ioana Filimon s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum Fosta Miss România: „M-am retras în Timișoara”

Ioana Filimon s-a reprofilat. Acum nu mai este la fel de deschisă cu viața ei, preferă să fie mai discretă cu privire la viața ei personală. Recent, a mărturisit că va face declarații despre planurile ei amorose după ce se va căsători.

24 mart. 2023, 16:09
Ioana Filimon s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum Fosta Miss România: „M-am retras în Timișoara”
Ioana Filimon s-a reprofilat

Ioana Filimon s-a reprofilat. Șatena a explicat că a ales să nu mai ofere detalii despre viața sa personală pentru că nu i-ar mai merge la fel de bine dacă ar vorbi despre ce se întâmplă. Totuși, vedeta a mărturisit că își dorește să se căsătorească și că acest lucru este foarte important pentru ea.

Citește și: Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, mărturisiri despre copilăria dificilă: „Mă duceam la mama plângând”

Ioana Filimon s-a reprofilat

În ceea ce privește cariera, Ioana Filimon a dezvăluit că s-a retras la Timișoara, unde s-a angajat la aeroport. Chiar dacă are și un business, vedeta se concentrează și pe job-ul său și se simte foarte bine în colectivul de la aeroport, unde a mai lucrat în trecut.

Nu o să mai ofer detalii despre viața mea personală pentru că tot timpul când am făcut-o nu a fost ok, așa că până când nu o să mă vedeți căsătorită, nu mai dau detalii despre viața personală. (…) Da (n.r. s-ar vedea căsătorită)! Îmi doresc, chiar e un lucru pe care mi-l doresc și abia aștept.

Cum bine știe toată lumea, m-am retras în Timișoara și da, este adevărat că m-am angajat la aeroport. Eu am mai lucrat la aeorport mai de mult în Timișoara și nu mi-a fost deloc greu să mă întorc, mai ales pentru că știam colectivul și voiam să îmi schimb un pic perspectiva și acum am luat o mică pauză și nu știu cu ce mă voi surprinde în continuare că la mine niciodată nu se știe ce voi face în continuare”, a mărturisit Ioana Filimon, pentru Antena Stars.

Ioana Filimon s-a despărţit de iubit

Șatena a vorbit de multe ori despre iubitul ei, în timp ce se afla încă în cadrul show-ului Bravo, ai stil!. Deși lucrurile păreau că merg extrem de bune între ei, au decis să pună punct poveștii de dragoste. Ioana nu a dezvăluit motivul despărțirii, însă a subliniat faptul că din greșelile făcute a învățat foarte multe. Între cei doi au existat probleme și în trecut.

(…) Despărțiri, împăcari au tot fost, nu e ca și cum a început la mine și se termină la mine. Sper ca toate experiențele din viață să fi fost o lecție pentru mine și nu doar asta, de-a lungul vieții, toate greșelile pe care le-am făcut.

Am făcut și eu greșeli, nu e om fără greșeală, aș fi ipocrită să spun asta, dar important e că știu ce am greșit și unde am greșit și sper să nu mai repet.‘, a spus Ioana Filimon.