Primele imagini cu momentul impactului! S-a găsit cutia neagră: de ce s-a prăbuşit avionul pilotat de miliardarul Dan Petrescu VIDEO

Cutia neagră a avionului prăbuşit la Milano a fost recuperată, iar procurorii au găsit și imagini de pe camerele de supraveghere care surprind momentul impactului.

05 oct. 2021, 12:28
Primele imagini cu momentul impactului! S-a găsit cutia neagră: de ce s-a prăbuşit avionul pilotat de miliardarul Dan Petrescu VIDEO

Primele imaginii cu momentul impactului! Dan Petrescu, miliardarul român care a murit în accidentul aviatic din Italia, era la manşa aparatului de zbor în momentul prăbuşirii, potrivit datelor din anchetă. Acesta a cerut să revină pe aeroport la câteva minute de la decolare, potrivit „Corriere della Sera„, care a publicat ultima convorbire cu turnul de control.

Primele imaginii cu momentul impactului!

Între timp, cutia neagră a avionului a fost recuperată, iar procurorii au găsit și imagini de pe camerele de supraveghere, care surprind momentul impactului. Un tânăr a surprins momentul prăbușirii avionului, oferind anchetatorilor primele imagini. Impactul a fost puternic și a declanșat imediat un incendiu. Pentru că accidentul a avut loc într-o zonă rezidențială, sunt mulți martori. Mulți dintre ei au spus că avionul a avut probleme înainte să cadă. „Eram în casă, am auzit un zgomot surd ca al unui motor care nu funcționa, foarte repede am auzit explozia și apoi coloana de fum. Un dezastru”, „Am auzit o explozie foarte puternică, au zdrăngănit geamurile casei, așa că am deschis fereastra și am văzut un mare nor de fum cum se ridică spre cer. Asta am văzut!”, au spus martorii tragediei.

Ultima discuţie radio a lui Dan Petrescu cu aeroportul: „De ce te-ai abătut din drum?”. Cele 16 secunde înainte de tragedie!

Sistemele de monitorizare a zborurilor arată că avionul înmatriculat în România a avut probleme la câteva minute de la decolare. A deviat de la traseu, iar asta le-a atras atenția controlilor de trafic. „Am o mică deviere de la traseu”, le-ar fi răspuns pilotul, care ar fi cerut să revină pe aeroport. Au fost ultimele sale cuvinte, pentru că un minut mai târziu, aeronava a dispărut de pe radar!

Cine sunt victimele accidentului aviatic în care a murit miliardarul Dan Petrescu. O altă familie, complet distrusă