Noi imagini şocante cu prăbuşirea avionului pilotat de miliardarul Dan Petrescu

Avionul era pilotat de Dan Petrescu, proprietarul aparatului de zbor – cumpărat în 2015 împreună cu Vladimir Cohn, fost acţionar al FC Dinamo.

07 oct. 2021, 17:14
Noi imagini şocante cu prăbuşirea avionului pilotat de miliardarul Dan Petrescu

Miliardarul Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, soţia acestuia şi fiul lor Dan Ştefan Petrescu, de 30 de ani, au murit în accidentul aviatic de duminică din apropiere de Milano, soldat cu opt decese, informează Corriere della Sera.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere montate chiar în incinta depozitului unde a avut loc impactul.

În imagini se poate vedea avionul, înainte de momentul impactului, care era intact. Cu alte cuvinte, aparatul de zbor nu a luat foc în timpul zborului, înaintea prăbușirii, așa cum se vehicula zilele trecute.

Experții în aviație aruncă bomba despre accidentul în care a murit Dan Petrescu. „Avionul nu mai avea pilot!” VIDEO

Specialiștii în aviație care au urmărit secvențele cu avionul pilotat de omul de afaceri Dan Petrescu vin cu noi teorii legate de ce ar fi putut duce la tragedia în urma căreia opt oameni și-au pierdut viața, inclusiv milionarul.

Astfel, o defecțiune la motor sau un stop cardio-respirator ar fi putut duce la prăbușirea avionului pilotat de omul de afaceri Dan Petrescu. Secvențele prăbușirii au fost analizate de expertul în aviație Andrei Dan, fostul șef al Direcției de Aviație Civilă de la Ministerul Transporturilor.

Primele imagini cu momentul impactului! S-a găsit cutia neagră: de ce s-a prăbuşit avionul pilotat de miliardarul Dan Petrescu VIDEO
“După ce văd eu aici, la unghiul cu care cade avionul și la altitudinea lui, adică el este în picaj și este și într-o ușoară mișcare în jurul axului longitudinal, el este scăpat de sub control! Un scenariu posibil ar fi să fi pierdut puterea motorului și în cazul ăsta, dacă ar fi insistat să rămână în zbor, i-a pierdut controlul. Un alt scenariu ar fi incapacitatea pilotului, asta înseamnă că pilotul a suferit o comoție cerebrală, un accident cerebral, indiferent ce și a pierdut controlul avionului”, a spus Andrei Dan, potrivit stirileprotv.ro.

Şapte cetăţeni români se regăsesc printre persoanele decedate în accidentul care a avut loc duminică, la periferia oraşului Milano, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

„Potrivit informaţiilor comunicate de autorităţile italiene, în urma demersurilor de identificare a victimelor acestui incident, printre persoanele decedate se regăsesc 7 cetăţeni români (toţi deţinând şi alte cetăţenii). Totodată, MAE menţionează că, până la acest moment, Consulatul General al României la Milano nu a primit solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest incident”, reiese din comunicatul MAE.

https://www.youtube.com/watch?v=I5mAZt2KfD8