Mister, vă iubim! Mesaje emoţionante ale fanilor, pentru Mircea Lucescu

Suporteri din întreaga lume i-au lăsat antrenorului român mesaje de încurajare pe site-ul oficial şi pe pagina de Facebook a clubului Şahtior.

RomaniaTV.net
07 ian. 2012, 15:40
Mister, vă iubim! Mesaje emoţionante ale fanilor, pentru Mircea Lucescu

Vestea că Mircea Lucescu a avut un accident de maşină a provocat emoţie în rândul microbiştilor din lumea întreagă. Ştirea a fost publicată de toate publicaţiile de profil, în frunte cu prestigiosul L’Equipe, iar mulţi fani s-au grăbit să-i transmită antrenorului român mesaje de încurajare.

Cele mai emoţionate se regăsesc pe site-ul oficial al lui Şahtior Doneţk şi pe contul de Facebook al echipei. Gsp.ro a făcut o centralizare a acestor mesaje, între care se regăseşte şi unul postat de doi suporteri, care s-au fotografiat alături de un poster cu Mircea Lucescu. „Mister, vă iubim! Însănătoşiţi-vă şi veniţi cât mai repede înapoi!„, au scris aceştia.

Iată şi alte postări din zecile de mesaje ale suporterilor, de pe contul oficial de facebook al Şahtiorului:

Totul va fi bine! Multă sănătate, Mircea Lucescu!

O veste groaznică! Chiar în ajunul Crăciunului… (n.r. Crăciunul pe rit vechi) Însănătoşire grabnică, Mister!

Îmi pare nespus de rău să aud aşa ceva. Să dea Domnul să fie totul bine cu domnul Lucescu„.

Şi oficialii fostului club la care a antrenat Mircea Lucescu, Beşiktaş Istanbul, sunt alături de român şi au dat un comunicat oficial în acest sens.

Am aflat cu tristeţe că fostul nostru antrenor Mircea Lucescu a suferit un accident rutier. Îi transmitem urările noastre de însănătoşire grabnică lui Mircea Lucescu, care după accidentul suferit în capitala României, Bucureşti, a fost transportat la spital„, se arată în comunicatul clubului Beşiktaş..