MISTER vechi de 20 de ani, rezolvat în 15 MINUTE de la postarea pe internet. Mesajul unei BUNICI pentru nepoţi

O tânără din America a apelat recent la ajutorul internetului după ce timp de 20 de ani nu a putut să descifreze o serie de mesaje inedite scrise de bunica sa pe patul de moarte.

23 ian. 2014, 11:40
MISTER vechi de 20 de ani, rezolvat în 15 MINUTE de la postarea pe internet. Mesajul unei BUNICI pentru nepoţi

Femeia a cerut ajutorul utilizatorilor site-ului AskMetaFilter.com, povestind că bunica ei, moarta de cancer în 1996, i-a lăsat 12 bileţele pe care erau înşirate litere, aparent fără nicio logică.

Citeşte şi MISTERUL DESENULUI dintr-un lan de GRÂU a fost DESCOPERIT. Vezi cine se afla în spatele lui FOTO

Eu şi verii mei, care aveam vârste cuprinse între 8 şi 10 ani, credeam că bunica ne-a lăsat un cod. Luni de zile am încercat să descifram mesajele, dar nu am reuşit„, a declarat tânăra, oferind o serie de fotografii cu mesajele respective.

După numai 15 minute, câţiva dintre utilizatori au realizat că, în ultimele două săptămâni de viaţă, când femeia nu mai putea vorbi, a încercat să scrie rugăciuni pe bucăţile de hârtie. Cu toate acestea, pentru că nu mai era coerentă, bătrâna înşira pur şi simplu literele. Astfel, fiecare literă însemna un cuvând întreg, reuşind să scrie zeci de rugăciuni cu uşurinţă, fără prea mult efort. Pe o foaie a scris „Tatăl Nostru”.

Citeşte şi Răspuns DIN CERURI: I-a trimis un mesaj bunicii sale MOARTE şi a primit un DAR neaşteptat

Tânăra a rămas uimită de rapiditatea cu care a primit răspunsul mult aşteptat de peste două decenii.

Vă mulţumesc pentru ajutor şi pentru că v-aţi făcut timp pentru asta. Timp de 20 de ani am încercat să îmi dau seama ce înseamnă literele acestea”, a explicat femeia, mulţumindu-le celor care au ajtuat-o.