MISTERUL DESENULUI dintr-un lan de GRÂU a fost DESCOPERIT. Vezi cine se afla în spatele lui FOTO

Un desen misterios, de mari dimensiuni, a apărut peste noapte într-un lan de grâu din oraşul american Salinas, din California. Imaginea a atras atenţia presei, existând mai multe teorii. Chiar şi aşa, se pare că totul a făcut parte dintr-o campanie de promovare a companiei Nvidia care a lansat pe piaţă o nouă placă video.

07 ian. 2014, 13:35
MISTERUL DESENULUI dintr-un lan de GRÂU a fost DESCOPERIT. Vezi cine se afla în spatele lui FOTO

Povestea misteriosă a început în momentul în care doi localnici spun că au văzut pe cer mai multe lumini de culoare verde ce pluteau deasupra unui câmp de grâu. După câteva minute acestea au dispărut, însă dimineaţa a fost descoperit în câmp un desen bizar, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Mesajul ASCUNS într-un desen apărut peste noapte într-un LAN de GRÂU a fost desluşit. Ce înseamnă 192? VIDEO

Ulterior, imagini cu câmpul din Salinas au fost surprinse din avion, iar teoriile cu privire la modul în care a apărut acest fenomen şi semnificaţia lui au început su umple internetul. Astfel, s-a ajuns la concluzia că cei care au creat imaginea nu sunt de pe pământ din cauza complexităţii acesteea, fiind în acelaşi timp vorba de un mesaj codat, scris în alfabetul orbilor, Braille. Semnele sunt compuse din puncte proeminente ce pot fi citite de cei care nu văd cu ajutorul degetelor.

Citeşte şi NVIDIA lansează Tegra 4, cel mai rapid procesor mobil din lume

Cu toate acestea, compania Nvidia a recunoscut că se află în spatele acestei imagini. Privită mai de aproape seamănă cu un chip de calculator, în timp ce numărul „192” scris în Braille vorbeşte despre cele 192 de mini-computere pe care le conţine noul procesor Tegra K1.

Compania a recurs la această metodă inedită deoarece avea un buget extrem de redus pentru publicitate.