Misterios „bacşiş” de un milion de dolari într-un restaurant din Australia

O servietă-diplomat ce conţinea un milion de dolari australieni a fost lăsată pe masa unei cafenele din Sydney de un bărbat care, aparent, a plecat grăbit după consumaţie.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 14:09
Misterios „bacşiş” de un milion de dolari într-un restaurant din Australia

Televiziunea locală Ten Network television a citat detectivii care anchetează cazul potrivit cărora servieta cu bani ar fi fost „uitată” în restaurant de un bărbat ce purta un şort de surfing şi care ar fi părut uşor speriat înainte de a pleca, lăsând banii în urmă, relatează portalul de ştiri msnbc.

Ziarul The Daily Telegraph din Sydney relatează că bărbat de origine asiatică, în vârstă de 49 de ani, a fost identificat după descrierile personalului localului confirmate de înregistrările de pe un sistem public de supraveghere. Chelnerii au verificat servieta lasată de bărbat şi au descoperit, cu surprindere că e plină de bani.

Oamenii au povestit că bărbatul a intrat brusc în cafenea, comportându-se ciudat şi a plect în grabă, fără geantă, după o discuţie cu unul dintre patronii cafenelei.

Poliţia locală a confirmat că l-a reţinut pe suspect dar a refuzat să dea detalii despre acesta rezumându-se să spună că individul se află, sub supraveghere, la un spital în timp ce o anchetă a fost declanşată pentru a se stabili cui aparţin banii. Un angajat al cafenelei, contactat de agenţia Associated Press pe marginea subiectului a refuzat să dea detalii despre întâmplare susţinând că în momentul incident era ocupat cu clienţii.