MISTERUL crimei oribile de la Iaşi, rezolvat. Tânăra găsită cu gâtul tăiat a fost ucisă de fostul iubit

Anchetatorii au rezolvat misterul oribilei crime de la Iaşi, a cărei victimă a fost găsită cu gâtul tăiat, abandonată într-o râpă. Fostul concubin al tinerei a fost reţinut în acest caz, fiind suspectat că a ucis-o pe fată pentru a se răzbuna după ce îl părăsise, în urmă cu două săptămâni.

RomaniaTV.net
31 oct. 2013, 17:57

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe tânăra găsită cu gâtul tăiat într-o râpă din cartierul ieşean Tătăraşi este fostul concubin al acesteia.

După ce iniţial au pornit de la ipoteza unui jaf, anchetatorii l-au identificat ca principal suspect pe fostul iubit al femeii, a declarat, joi, Carmina Pascal, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Procurorul ieşean a spus că femeia, în vârstă de 34 de ani, a locuit împreună cu fostul ei concubin până la jumătatea lunii octombrie, când, pe fondul unor neînţelegeri, a anunţat că îl părăseşte şi s-a mutat în locuinţa părinţilor săi din cartierul ieşean Tătăraşi.

Potrivit anchetatorilor, miercuri seară, bărbatul şi-ar fi urmărit fosta prietenă în zona în care ea locuia, propunându-i să se împace. Tânăra a refuzat, moment în care bărbatul, orbit de setea de răzbunare, a scos un cuţit şi a înjunghiat-o în zona gâtului, susţin anchetatorii.

CITEŞTE ŞI: DESCOPERIRE MACABRĂ în campusul studenţesc din Iaşi. Un băiat a fost găsit spânzurat

„Agresorul i-a cerut femeii să revină la domiciliul comun. Cum tânăra a refuzat, bărbatul a împins-o într-o zonă cu vegetaţie înaltă, unde a agresat-o. A înjunghiat-o în zona gâtului”, a declarat prim-procurorul Carmina Pascal.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost prins de către poliţiştii ieşeni în cursul nopţii de miercuri spre joi, în zona Canta, la câţiva kilometri de zona în care s-a produs tragedia.

Presupusul agresor a fost reţinut, iar joi seară a fost adus la Tribunalul Iaşi cu propunerea de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

Femeia ucisă avea doi copii, dintr-o relaţie anterioară. În vara acestui an, tânăra şi-a petrecut concediul în străinătate, alături de bărbatul acuzat că a omorât-o.