Misterul deslușit al cărucioarelor care dispar de la supermarket. Unde ajung de fapt acestea

Misterul cărucioarelor de la supermarket care, de cele mai multe ori, ajung în locuri nepotrivite a fost elucidat. Unde și cum dispar acestea.

18 nov. 2022, 18:55
Misterul deslușit al cărucioarelor care dispar de la supermarket. Unde ajung de fapt acestea

De foarte multe ori, cărucioare pentru cumpărături au putut fi găsite în locuri în care nimeni nu se aștepta. De obicei, acestea pot fi observate în parcarea supermarketurilor, însă nu în locurile special amenajate, ci pe locurile unde ar trebui să fie mașini. Unii oameni au fost suprinși când le-au găsit lipite de autovehiculele lor, atunci când ieșeau din supermarket cu plasele pline de cumpărături, relatează b365.ro.

Alteori, cărucioarele au fost văzute și în piețe, folosite așa cum se cuvine. Însă cel mai „plimbat” cărucior este de departe cel fotografiat într-un autobuz STB, dus de cine l-a „răpit” acolo unde era nevoie de el, pe un drum complet diferit față de raioanele dintr-un supermarket.

Citește și: Iași, 2022: Un bărbat a confundat formularul de reclamații din supermarket cu o rubrică de matrimoniale: „Caut doamnă sau domnișoară pentru relație serioasă pe termen scurt”

Potrivit regulamentului de călătorie cu STB, călătorii au obligația să respecte câteva reguli, una dintre acestea, care este explicată la punctul 12, fiind următoarea:

„Pentru fiecare loc ocupat pe scaune și/sau platforma vehiculului cu bagaje voluminoase, călătorul va achita în plus contravaloarea unei călătorii la tariful în vigoare la data efectuării călătoriei. Plata se face prin călătorie electronică simplă, portofel electronic sau SMS. Sunt obligați la plata tarifului de călătorie pentru locurile ocupate cu bagaje și călătorii care beneficiază de gratuități sau reduceri de tarife la transportul în comun precum și persoanele care sunt scutite de la plata tarifului de călătorie”.

Acum misterul rămâne următorul: avea sau nu căruciorul bilet?

Citește și: Gestul impresionant al patronului unui supermarket, după ce a prins-o pe o pensionară că furase o pâine și un parizer: „Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut”