Iași, 2022: Un bărbat a confundat formularul de reclamații din supermarket cu o rubrică de matrimoniale: „Caut doamnă sau domnișoară pentru relație serioasă pe termen scurt”

Un bărbat din Iași a încurcat avizierul dintr-un supermarket cu rubrica de matrimoniale. Mesajul ieșeanului i-a amuzat pe clienții care l-au citit.

10 nov. 2022, 14:34
Iași, 2022: Un bărbat a confundat formularul de reclamații din supermarket cu o rubrică de matrimoniale: „Caut doamnă sau domnișoară pentru relație serioasă pe termen scurt”

Bărbatul din Iași care era în căutarea unei partenere a scris un mesaj la avizierul pentru formularele de reclamații din supermarket, în care prezintă ce îi poate oferi unei femei, în schimbul unei relații, potrivit gandul.ro.

„Caut doamnă sau domnișoară pentru relație serioasă pe termen scurt. Ofer seriozitate și bonuri de masă”, este anunțul domnului din Iași, care și-a lăsat și numărul de telefon, pentru a putea fi contactat de posibilele pretendente.

Citește și: Bătrân din Iaşi acuzat de pedofilie şi zoofilie. După ce a încercat de mai multe ori să-şi violeze nepoata fără succes, bărbatul s-a reorientat către animalele din gospodărie

Mesajul care a devenit viral pe Facebook a strâns mai multe comentarii.

„Dacă era prințul din Dubai și avea bonuri de masă la el… era coadă… Mei!”, a scris cineva.

„Țin minte în 2002 când am văzut prima oară gluma asta”, a comentat un alt internaut.

„Să mai spună cineva că mama proștilor nu este mereu gravidă: De la 1 ianuarie la 31 decembrie!”, a adăugat altă persoană.

Citește și: Unul dintre cei mai apreciați preoți din Iași a murit. Cu doar câteva zile înainte și-a cântat singur slujba de înmormântare. „Vei rămâne toată viata impregnat pe pieptul și în sufletul meu. Te iubesc, tata”