Misterul din spatele ținutelor purtate de Carmen Iohannis. Creatoarea de modă care o îmbracă a dezvăluit secretul

Carmen Iohannis a intat sub lupa opiniei publice grație ținutelor purtate la evenimente oficiale la care a participat alături de președinte. Prima doamnă a atras însă atât laude, cât și critici.

12 iun. 2021, 18:39
Misterul din spatele ținutelor purtate de Carmen Iohannis. Creatoarea de modă care o îmbracă a dezvăluit secretul

Misterul din spatele ținutelor purtate de Carmen Iohannis. Puțini știu însă că soția lui Klaus Iohannis apelează la un designer român, lucru cunoscut de multă vreme. Andreea Tincu colaborează cu Carmen Iohannis încă din anul 2015.

Misterul din spatele ținutelor purtate de Carmen Iohannis. Creatoarea de modă care o îmbracă a dezvăluit secretul

Designerul a dezvăluit că această frumoasă colaborale a început printr-un simplu e-mail: „este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei”.

„Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele,” a declarat Andreea Tincu pentru Forbes, transmite Libertatea.

Creatoarea de modă a mărturisit și ce fel de contract există între cele două. Carmen Iohannis nu plătește ținutele și le înapoiază după ce le poartă.

Asocierea cu prima doamnă o ajută pe Andreea Tincu să câștige prestigiu: „ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază”.

„Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică,” a mai spus designerul.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi soţia sa, la slujba de Florii în Sibiu. Ce le-a transmis cei doi credincioşilor VIDEO
Andreea Tincu a explicat și că soția președintelui este deținătoarea unei siluete de invidiat. Acesta a mărturisit că au fost purtate ținute direct din prezentările de modă.

„Sunt doamne care se potrivesc la siluetă cu prima doamnă și vor să achiziționeze ținuta respectivă. De asemenea, prima doamnă, fiind înaltă, are mărimi foarte bune, ceea ce înseamnă că a purtat și ținute direct din prezentările de modă,” a mai spus aceasta.

Citeşte şi: Iohannis: Soţia mea va merge evident la şcoală în 14 septembrie și va respecta, evident, toate măsurile de siguranţă.