Misterul morţii Mădălinei Manole: Tatăl cântăreţei, dispus să se împace cu Petru Mircea

Dezvăluiri emoţionante ale tatălui Mădălinei Manole, despre moartea fiicei sale. Invitat la România TV, Ion Manole a mărturisit că este gata să îngroape securea războiului cu Petru Mircea, pentru binele copilului Mădălinei. Totuşi, tatăl artistei încă are o mulţime de semne de întrebare, care au rămas fără răspuns.

RomaniaTV.net
12 aug. 2013, 06:03
Misterul morţii Mădălinei Manole: Tatăl cântăreţei, dispus să se împace cu Petru Mircea

După trei ani de scandal, tatăl Mădălinei Manole este dispus la dialog cu ginerele său, deşi nu înţelege de ce acesta a pornit un adevărat război, imediat după moartea Mădălinei.

„Eu fac un apel să-şi găsească raţiunea, să lase toate inepţiile şi gândurile lui, are un copil şi nu vreau să pun în cârca copilului toate nemerniciile care s-au întâmplat”, a declarat Ion Manole la România TV.

În ciuda deschiderii către reconciliere, Ion Manole povesteşte cu amărăciune despre comprotamentul ginerelui său. Petru Mircea le-a dat tuturor vestea că Mădălina a murit, mai puţin părinţilor ei, care au aflat…de la televizor!

„Nu poţi să-mi spui cu nonşalanţă că la 12 noaptea i-a cântat copilul o melodie, după care au dormit unul în braţele altuia, iar după s-a trezit şi a găsit-o jos (…) Cum este posibil nimeni să nu audă buşitura, şi-a spart capul”, a mai spus Ion Manole.

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai bune prietene ale Mădălinei Manole, a vorbit şi ea la România Exclusiv despre relaţia cu artista. Cântăreaţa de muzică populară spune că Petru Mircea putea s-o oprească pe Mădălina de la un gest fatal.

„Mădălina nu avea nicio şansă, el ştia că Mădălina va face acest lucru…nu-l condamn eu, dar el ştia că Mădălina se îndreaptă către această prăpastie şi nu a făcut nimic”, a spus Maria Dragomiroiu.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei.