Misterul testamentului lui Şerban Ionescu VIDEO

Scandalul creat în jurul averii lăsate de Şerban Ionescu se amplifică. Potrivit avocatului Magdei Catone, actriţa nu intenţionează să deschidă testamentul prea curând.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 21:30
Misterul testamentului lui Şerban Ionescu VIDEO

Şerban Ionescu a murit în urmă cu două săptămâni, după o lungă suferinţă. Actorul a lăsat însă şi un testament în care a specificat cine îi va moşteni averea, document pe care l-a semnat cu degetul.

Soţia actorului nu a deschis însă nici până acum testamentul după moartea artistului. Iar potrivit avocatului actriţei, Magda împreună cu soacra sa, au hotărât de comun acord ca succesiunea să se deschidă abia dupa pomana de 40 de zile.

„Actriţa Magda Catone nu se grăbeşte. Cel mai probabil va merge la un notar, să facă acest lucru, la începutul anului viitor”, a declarat avocatul Bogdan Pavel pentru wowbiz.ro

Avocatul lui Şerban Ionescu susţinea acum ceva vreme că citirea actului se poate face în termen de şase luni. Pe de altă parte, un avocat consultat de ziarul Ring a declarat exact contrariul. Acesta a explicat faptul că succesiunea se poate face chiar şi după mai mult de 10 ani.

„Taxele notariale pentru succesiunile în primele şase luni sunt mai mici, dar nu există nicio amendă dacă procedura nu se desfăşoară în acest termen”, a precizat specialistul consultat de ziarul Ring.

Pe de altă parte, în ciuda zvonurilor că dragostea dintre Magda Catone şi Şerban Ionescu era de mult stinsă, actriţa ar fi trecut foarte des pe la mormântul fostului soţ. Potrivit CanCan, actriţa a fost văzută adesea zăbovind ore în şir lângă crucea lui Şerban Ionescu.