Misty a ajuns de urgență la spital. În ce stare este iubita lui Keo după ce a căzut pe scări

Misty a trecut prin momente de panică după ce a căzut pe scări! Iubita lui Keo a ajuns de urfenţă pe mâinile medicilor, iar acu, se simte bine.

04 nov. 2022, 14:43
Misty a ajuns de urgență la spital. În ce stare este iubita lui Keo după ce a căzut pe scări
Misty a ajuns de urgență la spital. În ce stare este iubita lui Keo după ce a căzut pe scări

Misty a ajuns de urgență la spital. Artista a alunecat pe scări, chiar în propria casă, întrt-un moment în care își verifica telefonul! Pentru că durerile erau groaznice, iubita lui Keo a apelat la ajutorul medicilor.

„Mai mult ne-am speriat pentru că am căzut destul de grav, dar e ok, am făcut câteva terapii care au grăbit puțin vindecarea. Coboram scările, avem o scară destul de alunecoasă și se alunecă foarte ușor atunci când ai și o șosetă pe picior. De data aceasta s-a întâmplat din pură neatenție. Mărturisesc că eram cu ochii în telefon, tocmai ce primisem un mesaj și nu am fost atentă unde pășesc, am avut senzația că urmează ultima treaptă și am pășit larg, crezând că pășesc pe parchet. Nu a fost o căzătură simplă. Mi-am sucit piciorul și a trosnit. Eu am o intoleranță mare la durere și atunci când am văzut cât de tare doare și cât de isteric plângeam m-am speriat, Keo s-a speriat”, a declarat Misty la Antena Stars.

Citeşte şi: Motivul pentru care Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit. „Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine!”

Vedeta s-a ales cu o entorsă de gradul II, dar tratamentul şi recuperarea şi-au făcut treaba. „Acum sunt bine. S-a umflat foarte tare și s-a învinețit foarte tare. Am fost la câteva analize. Din fericire a fost doar o entorsă de gradul II”, a mai spus Misty.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, noi dezvăluiri teribile despre căsnicia cu Marcel Toader. „Am strâns din dinţi!”