Motivul pentru care Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit. „Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine!”

Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărțit de comun acord, pentru două luni, vara trecută, după o relaţie de aproape şase ani. Cei doi nu şi-au mai vorbit deloc, dar până la urmă şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

04 nov. 2022, 13:45
Motivul pentru care Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit. „Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine!”

Motivul pentru care Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit.  Artsitul a fost invitat la podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de fiica Andreei Esca. MArio Fresh a vorbit şi desppre perioada în care el şi iubita lui au luat o pauză.

„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine! Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta”, a declarat Mario Fresh.

Citeşte şi: Cum a fost agățată Alexia Eram, în Dubai. Iubitul „oficial”, Mario Fresh, era în România

Cei doi s-au cunoscut acum șase ani, la ziua Alexiei Eram, care era fană a artistului. Cea care le-a făcut cunoștință a fost Antonia, care îl ştia pe Mario Fresh deoarece acesta colabora cu iubitul ei, Alex Velea.

„Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Alex Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: „La mulți ani, Alexia!”. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Alex Velea, la un club din București. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos”, a încheiat Mario Fresh.

Citeşte şi: Mario Fresh, momente dramatice în trafic. „A început să-mi facă volanul în toate direcțiile!”