Misty, primele declaraţii, după ce a aflat că Andreea Bălan a început să îl urmărească pe Keo: „Îmi pare rău, pe de-o parte”

Andreea Bălan a început să-l urmărească din nou pe Instagram pe fostul ei iubit, Keo, și să-i aprecieze pozele, asta deși multă vreme l-a ținut blocat.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 07:06
Misty, primele declaraţii, după ce a aflat că Andreea Bălan a început să îl urmărească pe Keo: „Îmi pare rău, pe de-o parte”

După ce ani de zile l-a avut pe Keo la unfollow, de câteva zile Andreea Bălan este foarte interesată de activitatea lui, ba chiar a început să îl urmărească din nou. Mai mult decât atât, îi dă și like-uri la postările sale de pe conturile de socializare. Îi apreciază însă doar postările în care acesta apare cântând la pian sau în alte ipostaze în care este singur.

Citeşte şi: Andreea Bălan, despre divorţul de George Burcea: „Avocaţii îşi fac treaba, fiecare pleacă cu ce a venit, e contract semnat”

Misty a reacţionat şi a mărturisit că nu o deranjează acest lucru, pentru că este apreciat de fosta lui iubită ca şi artist.

Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian.

Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist.

Nu mă deranjează deloc. Keo este un artist foarte talentat și foarte apreciat de o țară întreagă și vă invit și pe voi să urmăriți acele filmulețe cu Keo interpretând la pian. Îmi pare rău pe de o parte că v-am răspuns la aceste întrebări pentru că nu fac altceva decât să alimentez ceea ce va urma să apăra în presă din cauza sau datorită acestor like-uri pe care voi le-ați observat și de care m-ați informat pentru că habar nu aveam, iar eu greșesc foarte mult răspunzându-vă vouă acum la aceste întrebări.

De cele mai multe ori, tăcerea este de aur și așa am procedat întotdeauna pentru liniștea familiei mele, pentru mine, pentru fericirea mea. Dar pe de altă parte, pe undeva… cred că simțeam nevoia.

Citeşte şi: Andreea Bălan se pregăteşte de divorţul de George Burcea. Artista vrea custodia totală a micuţelor

De asemenea, și eu, uneori, din diferite motive, fie din curiozitate, plictiseală, din plăcere, admirație, apreciere, urmăresc anumite pagini, da? … dar o fac din umbră.

Nu simt nevoia să-mi fac cunoscută și simțită prezența pe acele pagini tocmai pentru că știu că voi crea astfel de discuții pe subiecte controversate și de titluri senzaționale în presă care, cu siguranță, vor urma să apară, a răspuns Misty pentru Ciao.ro.