Mişu Negriţoiu a dezvăluit de ce l-a dat afară pe Florin Cîţu, de la ING: „Este un mic satrap, e foarte învechit. Nu ştie să lucreze în echipă”

Mișu Negrițoiu, fostul şef al ING România, care a lucrat cu Florin Cîțu, apoi l-a îndepărtat prin reorganizarea băncii, îl caracterizează pe actualul premier drept ”un mic satrap, foarte învechit”, care ”nu știe să lucreze în echipă”.

04 sept. 2021, 19:22
Mişu Negriţoiu a dezvăluit de ce l-a dat afară pe Florin Cîţu, de la ING: „Este un mic satrap, e foarte învechit. Nu ştie să lucreze în echipă”

Mişu Negriţoiu a comentat la o postare a lui Rareş Bogdan, pe Facebook, criticându-l aspru pe funcţionarul bancar Florin Cîțu, pe care l-a dat afară de la ING.

”Bogdan, USR PLUS sunt singurii care pot duce Romania mai departe. Nu voi, cu Citu. Va cunosc destul de bine pe amindoi, si stii asta. M-ai intrebat odata de Citu. Am fost neutru, dar omul este un mic satrap. De-asta l-am si scos din banca. Este foarte învechit. Nu ştie sa lucreze în echipa. Si chiar crede, ca poate sa faca orice! Orban este singurul care poate sa duca PNL mai departe. Voi il ingropati. Nu-mi pasa, dar pacat de tara! Presedintele tau, pluteste. A ratat sansa unui guvern de 8 ani. Poate a ascultat prea mult, la tine”, a scris Mişu Negriţoiu, preluat de g4media.ro.

Comentariul lui Mişu Negriţoiu, pe Facebook

Citeşte şi Ministrul Sănătăţii, reproşuri pe bandă rulantă către premierul Cîţu: Nu vreau să punem politica mai presus de interesul pacienţilor

Negrițoiu a fost ministru de stat pentru coordonare, strategie și reformă în guvernul Văcăroiu (1992-1993) și președinte al ASF România, precum și deputat PDSR timp de un an (1996-1997), demisionând din legislativ pentru a intra în mediul privat. A ajuns la ING, iar la 1 august 2006 a devenit director general al bancii.

El a lucrat încă din 2006 cu Florin Cîțu, angajat atunci ca economist șef ING, și trecut apoi șef al departamentului piețe financiare (2007 – 2011). Cîțu a fost îndepărtat din ING prin reorganizarea departamentului. El a dat în judecată banca pentru concediere, dar a pierdut procesul.