Mitică Dragomir a dezvăluit cât costă un loc de veci în cimitirul Bellu. Sumele sunt exorbitante. ”Dacă îl vând iau 150-175.000 de euro”

Cimitirul Bellu din Capitală pare ca un ”magnet” pentru cei care își doresc un loc de veci ”de fițe”. Mitică Dragomir a dezvăluit cât costă un loc de veci în cimitirul Bellu. Mai jos ai toate detaliile.

26 ian. 2024, 10:43
Mitică Dragomir a dezvăluit cât costă un loc de veci în cimitirul Bellu. Sumele sunt exorbitante. ”Dacă îl vând iau 150-175.000 de euro”

Se pare că cimitirul Bellu din București pare să fie un adevărat ”magnet” pentru cei care vor să se odihnească acolo, însă cei interesați ar trebui să știe că un loc de veci costă zeci de mii de euro.

Citește și Imaginile suferinței la Cimitirul Bellu. Ponko a fost condus pe ultimul drum de zeci de tineri, după ce a plecat dintre noi la doar 26 de ani

Mitică Dragomir a dezvăluit cât costă un loc de veci din cimitirul Bellu din București. În cazul în care nu știai, cu banii pe care i-ai da pe un loc de veci din acest cimitir, ai putea mai degrabă să îți cumperi o vilă într-o zonă bună a Capitalei.

„Un loc de veci, în capelă? De la 50-60.000 de euro, în sus. Cel mai mic e 50.000 de euro. O capelă mai nașparlie, așa… De exemplu, al lui Cataramă (locul de veci al lui Viorel Cataramă, n. red.), dacă ar vrea să-l vândă, îl dă cu 300.000 de euro”, a dezvăluit Mitică Dragomir.

”Iau 150-175.000 de euro pe el”

Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că și locul lui de veci este unul extrem de valoros.

Dar, oricât ar primi pe el, nu l-ar vinde, susține el.

„Dacă acum vând locul meu de veci din cimitirul Bellu iau 150-175.000 de euro pe el. Dacă vinde Viorel Păunescu ia 300.000 de euro”, a mai precizat el.

Mitică Dragomir a explicat și care ar fi motivul pentru care sunt atât de scumpe locurile de veci din cimitirul Bellu.

„E o tâmpenie. Vorba nevesti-mii, numai oamenii bolnavi la cap fac așa. Când l-am luat a zis că nu sunt sănătos la cap. Și fiu-miu mi-a zis la fel. Dar nu vreau să fiu o povară. Să umble ei, să facă… Eu știu cum e, am trecut prin clipe nenorocite. Cel mai bine e să nu fii povara nimănui. Iar dacă ai, dă la toată lumea, că faci burta mare și crăpi. Împarte, domnule, la toată lumea”, a mai spus Mitică Dragomir.

Cimitirul Bellu este cel mai mare din București. Devenit, de ani buni, monument istoric, acum este unul dintre cele mai vizitate locuri din București.

Citește și Cresc taxele la cimitire şi crematorii! Tarife cu până la 50% mai mari pentru locurile de veci din Capitală

De asemenea, în cimitirul Bellu sunt adăpostite osemintele unor artiști, actori, cântăreți sau poeți și scriitori care au lăsat urme adânci în cultura românească.