Mitică Dragomir, reacție în stilul caracteristic, după scandalul din Parlament, cu George Simion și un oficial PSD: „Suntem un popor cu conducători cu idei de slugi!”

Mitică Dragomir, fostul șef al LPF, a comentat în stilul caracteristic evenimentul tensionat din Parlament, de marți, 8 noiembrie. George Simion, Dan Tănasă, ambii de la AUR și Gheorghe Cârciu, de la PSD au fost implicați în incident. 

08 nov. 2022, 23:11
Mitică Dragomir, reacție în stilul caracteristic, după scandalul din Parlament, cu George Simion și un oficial PSD: „Suntem un popor cu conducători cu idei de slugi!”

„Mitică de la Ligă” l-a felicitat pe George Simion. Dumitru Dragomir crede că liderul AUR a procedat corect.

„Opoziția trebuie să facă scandal (n.r. – despre George Simion). În afară de el, nu mai e nimeni în opoziție. (…) Suntem, e prea dur să spun, suntem o țară cu conducători cu idei de slugi, de ani de zile fac ăștia din Europa ce vor cu noi, ne-au luat petrolul, ne-au forțat să ne ia petrolul să ne bage în comunitatea europeană, acuma ne forțează să dăm porturile și altceva ca să intrăm în Schengen.

Domnule, noi suntem proștii Europei? (…) De la Ceaușescu încoace, poate Iliescu a mai avut sânge în instalație că n-a lăsat rușii să vină să ne ajute”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru B1 TV.

 

Cu cine a votat Mitică Dragomir la alegerile prezidențiale

 

În opinia fostului șef de la Ligă, Adrian Năstase este o victimă a sistemului. Potrivit lui Dragomir, politicienii incomozi sunt băgați la închisoare imediat.

„Pe Năstase l-au băgat în pușcărie, era unul dintre cei mai inteligenți oameni, am crezut în Băsescu, am ținut cu Băsescu și l-am votat numai pe Băsescu, până i-a băgat la pușcărie pe ăștia din lotul de la fotbal, l-am votat pe Iohannis, cum să-l votez pe Ponta, Ponta mă dăduse afară dar acum nu mai sunt supărat nici pe Ponta.

Sunt supărat pe el că nu m-a dat afară mai devreme, cu zece ani mai devreme, că dacă mă dădea afară mai repede, acuma aveam 100 de blocuri”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate.

Mitică Dragomir a fost șef la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), deputat din partea PRM, patron în mass-media, fost fotbalist. În prezent, are mai multe afaceri. Cele mai bănoase sunt investițiile în imobiliare.

 

Explicația lui George Simion

 

Marți seara, liderul AUR a explicat de ce a reacționat agresiv, în Parlament.

„Nu am mai fost așa de furios de mult timp. În Parlament este legea junglei și președintele de ședință a comis un abuz, îmi tăiase microfonul. Eu spuneam despre centrele comunitare și mă apăram la afirmația domnului Simonis, care susținea sus și tare că se vor închide termocentralele nu în 2025, ci în 2032, deși textul legii spunea clar că marea majoritate dintre termocentrale, mine și cariere se închid în decembrie 2025”, a declarat Simion, la România TV.