Mitică, în delir la DNA: Cine a votat dezafilierea Craiovei va fi executat pe stadioane VIDEO

Şeful LPFa făcut o adevărată criză de nervi la ieşirea de la DNA, unde a fost audiat în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. Dumitru Dragomir a ţipat şi chiar i-a înjurat pe jurnalişti, în timp ce-şi susţinea nevinovăţia. "Mă călcaţi pe bombeuri, cine sunteţi voi? Ce naiba! Lăsaţi-mă să respir". Mai mulţi şefi din FRF au primit deja înştiinţare că sunt urmăriţi penal în acest caz.

RomaniaTV.net
27 oct. 2011, 08:19
Mitică, în delir la DNA: Cine a votat dezafilierea Craiovei va fi executat pe stadioane VIDEO

Dumitru Dragomir a făcut show la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiat în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. Preşedintele LPF a fost extrem de nervos şi ironic şi a răbufnit la adresa jurnaliştilor prezenţi să-i ia declaraţii.

„DNA-ul nu e o instanţă civilă, băi fumuriilor. Băi, sunt învinuit băi nebunilor, nu inculpat!”, le-a strigat Dragomir jurnaliştilor, care îi adresau întrebări în legătură cu acuzaţiile din dosar.

Ce căutaţi după mine, cine vă cheamă, mă, pe voi, la astea? Voi vreţi sânge mă, ce aveţi cu mine de nu mă lăsaţi să plec? Mă călcaţi pe bombeuri, cine sunteţi voi? Mă călcaţi pe picioare, pe pantofi, ce naiba! Lăsaţi-mă să respir„, a mai spus şeful LPF, care a avut un schimb de replici cu jurnaliştii care îl aşteptau la ieşirea din DNA.

Dragomir le-a mai spus jurnaliştilor că Mititelu ar fi trebuie să conteste decizia dezafilierii în instanţele civile, aşa cum cer regulamentele interne, nu în faţa unei instanţe penale, cum este DNA-ul.

E o nouă prevedere în Codul Penal ca cei care au votat excluderea Craiovei să fie condamnaţi la moarte şi executaţi pe stadioane, aşa cum vor Becali, Mititelu şi Iancu„.

Întrebat de jurnalişti dacă se gândeşte să se suspende din funcţie până la finalizarea anchetei, şeful LPF a răspuns furios:  „Dacă sunt chemat aici să nu credeţi că sunt şi vinovat. Voi vreţi corectitudine sau vreţi sânge neapărat? Ce doriţi dvs, pentru că sunteţi tineri? Nu vreţi corectitudine, să aflaţi care este vinovatul? Ca să afli, trebuie să vedeţi ce spune procuratura şi ce spune instanţa. Dacă sunt vinovat, voi suporta consecinţele legii. Dacă nu sunt vinovat, unii dintre dvs, care m-aţi călcat pe picioare, m-aţi jignit şi mi-aţi dat pumni în spate să veniţi să vă cereţi scuze„.

În dosarul dezafilierii Universităţii Craiova sunt în total 12 învinuiţi printre care şi Mitică Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal şi Mircea Sandu, Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.