Mitrea: Nu ştiu să se fi supărat liberalii. Nu văd ce negocieri mai pot avea loc în Parlament

Miron Mitrea a precizat, joi seara, la România TV că amânările pentru vineri a audierilor miniştrilor nu au la bază o ceartă între PSD şi PNL, ci o chestiune "timing", întrucât liberalii au cerut ca reuniunea Birourilor Reunite ale Paralmentului să aibă loc vineri dimineaţă.

RomaniaTV.net
20 dec. 2012, 18:25
Mitrea: Nu ştiu să se fi supărat liberalii. Nu văd ce negocieri mai pot avea loc în Parlament

„Trebuiau să se formeze comisiile de specialitate şi s-au amânat pentru mâine. Programul va fi cu începerea audierilor. Nu există un program oficial care să schimbe audierile de mâine. Colegii de la PNL n-au venit la Birourile reunite şi au zis să o facem mâine. Nu a fost decât o chestiune de timing. Nu am informaţii că s-au supărat. Ne-au rugat să amânăm pentru mâine audierile şi binenţeles că am fost de acord. Au venit câţiva colegi care au spus să amânăm pe mâine. A rămas că ne vedem mâine între 10 şi 11. Nu văd ce negocieri să mai aibă loc în Parlament”, a declarat Miron Mitrea, la România TV.

Potrivit senatorului social-democrat, alte negocieri între PSD şi PNL pe tema formării noului Guvern nu vor mai avea loc.

„Tot ceea ce însemană formarea Guvernului a fost negociat cu liderii celor două partide şi s-a încheiat un protocol. S-a negociat totul şi s-a semnat rpotocolul iar pe baza acestuia se face Guvernul”, a precizat Mitrea.