Mitropolitul Clujului are CORONAVIRUS. IPS Andrei: „Îi rog pe toţi să aibă grijă de ei şi de familiile lor”

Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuţ, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Înaltul ierarh a dat detalii despre starea sa de sănăate, după ce s-a infectat cu COVID-19 şi le-a transmis credincioşilor un mesaj.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 17:05
Mitropolitul Clujului are CORONAVIRUS. IPS Andrei: „Îi rog pe toţi să aibă grijă de ei şi de familiile lor”

IPS Andrei a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv.

„Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu. Medicii spun că nu am niciun fel de probleme. Transmit pe această cale un mesaj de pace și de liniște, rugându-i pe toți să aibă grijă de ei și de familiile lor”, a declarat Înalt Prea Sfinția Sa Andrei, Mitropolitul Clujului, pentru Ziardecluj.ro.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat vineri un nou record de infectări zilnice cu noul coronavirus. 2.343 cazuri noi de COVID-19 au fost raportate vineri în România după efectuare a 26.011 de teste. Este a trei zi consecutivă în care numărul cazurilor noi se menţine peste 2.000. Cele mai multe cazuri noi au fost raportate la Bucureşti: 517 persoane diagnosticate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. De asemenea, 53 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 au murit. În prezent la Terapie Intensivă sunt internate 571 persoane.

BILANŢ coronavirus 2 octombrie. Un nou record de îmbolnăviri: 2.343 de cazuri noi. Cel mai mare număr de îmbolnăviri în Bucureşti