Mitt Romney, parodiat după „The Artist” ca preşedintele „perfect” pentru America VIDEO

Mitt Romney, candidat la învestitura republicană pentru Casa Albă, a devenit, fără voia lui, eroul unei parodii a filmului The Artist, care a primit mai multe premii Oscar.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 11:00
Mitt Romney, parodiat după „The Artist” ca preşedintele „perfect” pentru America VIDEO

Într-un film mut, realizat în alb-negru de postul de televiziune NBC, Mitt Romney, cu talente de orator mediocre, este prezentat mai întâi drept „candidatul perfect la preşedinţie”.

Pe muzica din The Artist, se pot vedea extrase filmate în campanie, pe fondul unor imagini din anii ’20, cu spectatori într-un teatru aplaudând furtunos. Mitt Romney este radios, urmărit de fotografi şi admiratori.

„Faceti cunoştinţă cu Mitt Romney – candidatul perfect la preşedinţie”, este textul de prezentare care apare pe ecran. „El electrizează mulţimile”, scrie în al doilea text.Al treilea text dă alerta :  „O problemă teribilă”, iar al patrulea spune că  „Ar fi mai bine să fie un star al filmului mut”.
Apoi, filmul devine sonor, difuzând o declaraţie recentă a lui Mitt Romney făcută în campanie, când a afirmat că îi place în Michigan, unde „copacii au înălţimea corespunzătoare”.

Revenind la varianta mută, pelicula se termină cu un mesaj care evocă „Istoria adevărată a luptei unui candidat pentru a-şi recăpăta vocea”.