Moarte fulgerătoare chiar înainte de Anul Nou! O femeie de 42 de ani din Pitești a decedat, după ce i s-a făcut rău la volan

Tragedie la Pitești chiar în noaptea de Anul Nou! O femeie în vârstă de 42 de ani a murit subit, după ce i s-a făcut rău la volan.

01 ian. 2024, 10:16
Moarte fulgerătoare chiar înainte de Anul Nou! O femeie de 42 de ani din Pitești a decedat, după ce i s-a făcut rău la volan

Moarte fulgerătoare chiar înainte de Anul Nou! Din primele informații, se pare că femeia a fost conștientă că i se întâmplă ceva și pentru a evita un incident nefericit a oprit autovehiculul pe marginea unei străzi din Pitești.

Citește și Tragedie în noaptea de Revelion în Iași! Un vatman a murit în timp ce se afla la cârma tramvaiului

Moarte fulgerătoare chiar înainte de Anul Nou!

În acele momente ea se afla singură în autoturism, iar cei care au sunat la 112, au fost câțiva trecători care s-au panicat în momentul în care au văzut-o inertă.

Aceștia au încercat să o scoată din mașină, însă nu au reușit pentru că avea ușile blocate.

În cele din urmă, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au reușit să o scoată pe femeia de 42 de ani, după ce au spart geamul autoturismului, potrivit jurnaluldearges.ro.

Imediat, medicii sosiți la fața locului i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Din păcate, medicii de pe ambulanță au fost nevoiți să îi constate decesul.

”Incidentul a avut loc, duminică după-amiază, pe strada Gheorghe Ţiţeica din municipiul Piteşti, autorităţile fiind anunţate că într-un autoturism tras pe dreapta se află o femeie blocată, care nu răspunde.

Un echipaj de descarcerare de la ISU Argeş, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au intervenit. Salvatorii au spart unul dintre geamurile autovehiculului şi au scos-o pe femeia de 42 de ani, care se afla singură în autoturism, la volan.

Echipajele au constatat că aceasta era în stop cardio-respirator, i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Citește și Ce tragedie, marele actor a fost găsit mort în casă înainte de Anul Nou. Toţi românii i-au văzut filmele