MOARTE MISTERIOASĂ LA BOTOŞANI. O elevă de 16 ani a fost descoperită moartă în casă

Publicat: Vineri, 24 Aprilie 2015 09:06 // Actualizat: Vineri, 24 Aprilie 2015 09:06 // Sursa: romaniatv.net

Moarte învăluită în mister. O fată de numai 16 ani din Botoșani a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia chiar de colegul său. Băiatul a suferit un şoc: fata era în pat, în aceeaşi poziţie în care se afla când el plecase dimineaţa la muncă. Părinții adolescentei sunt plecaţi la muncă în străinătate.

Foto: RomaniaTV

Ioana locuia în gazdă într-un apartament din Botoşani, împreună cu un băiat cu trei ani mai mare decât ea, informează România TV. Tânărul abia se mutase acolo. El este cel care a găsit-o pe adolescentă fără suflare. Băiatul povesteşte că a plecat dimineaţa la serviciu şi că fata era atunci în viaţă, dormea. Când s-a întors, Ioana era în aceeaşi poziţie, dar murise.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ. Femeie găsită moartă într-un bazin cu apă

"N-am auzit niciodată cum se înţelegea cu părinţii. Cu colegii era bine. Acum, nu ştiu cu prietenul ei. Probabil s-au certat. Nu ştiu", a spus tânărul care a găsit-o moartă. 

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu Ioana. Fata se descria singură pe profilul de pe un site de socializare drept o fire timidă pe care orice lucru mărunt o poate răni. "Eu sunt cea care şi cu lacrimi în ochi insistă că e bine! Eu sunt cea care a fost mereu judecată de cei care nici numele nu mi-l știau... Și poate că sunt mică, ciudată, diferită și complicată. Dar dacă plec, îmi vei simți lipsa...". Acest mesaj pare că i-a prevestit moartea.

Citeşte şi Şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Vezi ce a scris o elevă în clasa a VII-a pe biletul de adio

Vecinii de bloc susţin că au auzit ieri zgomote din apartament. "Eu am auzit o hodorogeală. Şi la bucătărie am auzit zgomot mare, chiar înainte de a veni copiii mei la masă", a spus o vecină a fetei. 

Fata era elevă la Liceul Economic şi stătea în chirie. Părinţii ei sunt plecaţi la muncă în străinătate. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat cu adolescenta. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează ca necropsia să arate cum a murit copila.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 apr 15:11
Răspunde | Votează email 0 email
ionut
Incepand de astazi nu te mai gandi la altceva decat la realizarile pe care le vei obtine in viitor si care vor fi infinit mai mari decat tot ce ai realizat vreodata pana in prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea "Te-ai nascut bogat". Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber,intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email :[email protected]
24 apr 11:20
...O fată de numai 16 ani din Botoșani a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia chiar de colegul său. Citește mai departe…

...
24 apr 09:40
...învăluită în mister. O fată de numai 16 ani din Botoșani a fost găsită moartă în apartamentul în care … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
24 apr 09:25
...numai 16 ani din Botoșani a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia chiar de colegul său. Citește mai departe…   ...
24 apr 09:20
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H