MOARTE MISTERIOASĂ LA BOTOŞANI. O elevă de 16 ani a fost descoperită moartă în casă

Moarte învăluită în mister. O fată de numai 16 ani din Botoșani a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia chiar de colegul său. Băiatul a suferit un şoc: fata era în pat, în aceeaşi poziţie în care se afla când el plecase dimineaţa la muncă. Părinții adolescentei sunt plecaţi la muncă în străinătate.

RomaniaTV.net
24 apr. 2015, 06:06
MOARTE MISTERIOASĂ LA BOTOŞANI. O elevă de 16 ani a fost descoperită moartă în casă

Ioana locuia în gazdă într-un apartament din Botoşani, împreună cu un băiat cu trei ani mai mare decât ea, informează România TV. Tânărul abia se mutase acolo. El este cel care a găsit-o pe adolescentă fără suflare. Băiatul povesteşte că a plecat dimineaţa la serviciu şi că fata era atunci în viaţă, dormea. Când s-a întors, Ioana era în aceeaşi poziţie, dar murise.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ. Femeie găsită moartă într-un bazin cu apă

„N-am auzit niciodată cum se înţelegea cu părinţii. Cu colegii era bine. Acum, nu ştiu cu prietenul ei. Probabil s-au certat. Nu ştiu”, a spus tânărul care a găsit-o moartă. 

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu Ioana. Fata se descria singură pe profilul de pe un site de socializare drept o fire timidă pe care orice lucru mărunt o poate răni. „Eu sunt cea care şi cu lacrimi în ochi insistă că e bine! Eu sunt cea care a fost mereu judecată de cei care nici numele nu mi-l știau… Și poate că sunt mică, ciudată, diferită și complicată. Dar dacă plec, îmi vei simți lipsa…”. Acest mesaj pare că i-a prevestit moartea.

Citeşte şi Şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Vezi ce a scris o elevă în clasa a VII-a pe biletul de adio

Vecinii de bloc susţin că au auzit ieri zgomote din apartament. „Eu am auzit o hodorogeală. Şi la bucătărie am auzit zgomot mare, chiar înainte de a veni copiii mei la masă”, a spus o vecină a fetei. 

Fata era elevă la Liceul Economic şi stătea în chirie. Părinţii ei sunt plecaţi la muncă în străinătate. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat cu adolescenta. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează ca necropsia să arate cum a murit copila.


loading...
Partenerii noștri