Şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Vezi ce a scris o elevă în clasa a VII-a pe biletul de adio

O fată de 14 ani din judeţul Vrancea şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Copila a lăsat un bilet de adio în care nu şi-a explicat gestul, dar şi-a scris ultima dorinţă: ca tot satul să vină la înmormântarea ei.

21 apr. 2015, 15:28
Şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Vezi ce a scris o elevă în clasa a VII-a pe biletul de adio

O faţă în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a VII-a la şcoala din comuna Păuleşti, şi-a pus capăt zilelor, din motive necunoscute. Ea a fost găsită spânzurată de un copac, cu eşarfa pe care o purta la gât. Cel mai probabil, adolescenta şi-a premeditat gestul, asupra ei găsindu-se un bilet de adio destinat familiei.

Citeşte şi: Un tânăr s-a spânzurat după ce părinţii l-au certat că merge la biserica ortodoxă

„Lângă cadavrul care nu prezenta urme de violenţă a fost găsit ghiozdanul cu care fata mergea la Şcoala Gimnazială Păuleşti, unde era elevă în clasa a VII-a. Totodată, lângă corpul acesteia au fost identificate două bilete ce erau destinate părinţilor ei, cerându-le iertare, fără a specifica motivul sinuciderii. În pieptul tinerei era un bilet pe care erau trecute numerele de telefon ale părinţilor. Din discuţiile purtate cu părinţii fetei a rezultat faptul că în ultima perioadă de timp nu au existat discuţii contradictorii între aceştia şi nu cunosc motivul pentru care fiica lor a făcut acest gest”, a precizat insp. pr. Cătălina Murariu, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea, potrivit adevarul.ro.

În biletul de adio, fata a mai specificat că vrea ca întregul sat să participe la funerariile ei.

Citeşte şi: RECORD TRIST. Un tânăr din Iaşi a avut 12 tentative de SINUCIDERE de la începutul anului