Moarte misterioasă pentru o vedetă de pe Instagram. A fost găsită complet dezbrăcată, pe marginea unui drum

Alexis Sharkey, un cunoscut influencer de pe Instagram, a fost găsită complet dezbrăcată, pe marginea unui drum. Aceasta a fost dată dispărută cu două zile înainte de a fi găsită decedată.

01 dec. 2020, 15:13
Moarte misterioasă pentru o vedetă de pe Instagram. A fost găsită complet dezbrăcată, pe marginea unui drum

Moarte misterioasă pentru o vedetă de pe Instagram. Aceasta a fost văzută ultima dată cu două zile înainte de a muri, chiar la ea acasă în Texas. Rămășițele lui Alexis au fost găsite duminică, 29 noiembrie, conform mamei sale,  potrivit NBC News.

Citește și: Veste cruntă! O tânără de 23 de ani a aflat că are cancer pe Zoom. I s-a spus că mai are doar 6 luni de trăit. „Mi s-a frânt inima. Nu-mi voi vedea fiica crescând”

Cadavrul acesteia a fost descoperit de un angajat de la drumuri, din Houston, care a observat picioarele femeii ieșind de sub tufișuri. Alexis nu avea răni vizibile pe corp, iar cauza morții încă nu a fost descoperită. Poliția investighează moartea misterioasă, iar rezultatele autopsiei sunt în așteptare.

Mama și soțul acesteia au cerut timp pentru ca rana provocată de decesul tinerei să se vindece. Anchetatorii nu au oferit detalii exacte despre locul în care a fost găsită sau despre modul în care ar fi putut să moară. Moartea tinerei este anchetată de oamenii legii din Houston.

Moarte misterioasă pentru o vedetă de pe Instagram. „Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi. Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, Iubire”, a scris mama femeii pe o rețea de socializare.

Citește și: Caz incredibil în Suedia. O femeie şi-a ţinut fiul închis într-un apartament timp de 28 de ani, poliţiştii au fost şocaţi când l-au găsit

Alexis era cunoscută pe Instagram pentru sfaturile ei referitoare la îngrijire și frumusețe. Soțul ei i-a observat primul absența, astfel că a alertat-o pe soacra lui, care a spus că,  deși este o fire independentă, niciodată nu ar fi plecat atâta timp de acasă fără să spună nimănui unde se duce.