Moarte subită în Aeroport. Un angajat a fost găsit fără suflare, în birou

Moarte suspectă în Timișoara. Un angajat al Aeroportului a fost găsit mort în birou. Acesta rămăsese singur la lucru, peste noapte. 

28 ian. 2023, 14:00
Moarte subită în Aeroport. Un angajat a fost găsit fără suflare, în birou

Bărbatul în vârstă de 62 de ani, angajat la Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, rămăsese peste program. Evenimentul nefericit nu a fost comunicat public, inițial. Astfel, informațiile au apărut pe surse. Persoana decedată își desfășura activitatea în cadrul departamentului IT.

Decesul bărbatului s-a produs în seara de sâmbătă spre duminică, 21 – 22 ianuarie 2023.

În cele din urmă, directorul Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a confirmat incidentul. Acesta a precizat că bărbatul în vârstă de 62 de ani trebuia să iasă dintr-o tură de 12 ore, dar a rămas la birou în afara orelor de program.

 

Verdictul directorului Aeroportului din Timișoara

 

Bărbatul ar fi decedat în urma unui infarct. Dimineața, văzând că bărbatul nu a ajuns acasă și nici nu răspunde la telefon, familia i-a contactat pe reprezentanții aeroportului. Astfel, în urma verificărilor, IT-istul a fost găsit fără suflare.

„La ora 7 seara trebuia să iasă din tură și a rămas la aeroport peste noapte pentru că a doua zi dimineața trebuia să fie pe aeoroport. A rămas peste noapte aici. În timpul nopții i s-a făcut rău, a căzut în birou și l-au găsit colegii”, a declarat directorul.

Bărbatul lucra part-time și pentru o companie de transport.

„Cred că de asta a rămas peste noapte. Era angajat al aeroportului, dar făcea și mentenanța la ceva echipamente pentru o firmă care își desfășoară activitatea pe aeroport. Fiind aici, oamenii au apelat la serviciile lui pentru a le repara echipamentele din când în când. Atunci am aflat și noi că avea contract part-time cu ei”, a declarat Daniel Stamatovici pentru „Adevărul”.