Moarte subită în Buftea! O femeie a fost găsită cu limba tăiată în propria curte

O moarte misterioasă a avut loc în Buftea, unde o femeie a fost găsită cu limba tăiată în propria curte. Vecinii femeii au chemat poliția după ce victima a reușit să strige după ajutor.

30 nov. 2020, 08:58
Moarte subită în Buftea! O femeie a fost găsită cu limba tăiată în propria curte

Moarte subită în Buftea. Oamenii legii din Ilfov anchetează moartea în condiții misterioase a unei femei din orașul Buftea. Aceasta a fost găsită decedată în curtea locuinței, după ce ar fi strigat ”hoții”. Cu toate acestea, din casa femeii nu a dispărut nimic.

Citește și: ÎPS Teodosie, afirmaţie halucinantă cu privire la pelerinii care se infectează cu COVID: Dacă acolo este momentul să plece din viața aceasta, pleacă la Dumnezeu

Poliția a fost alertată duminică seară, printr-un apel la numărul de urgență 112, de către un bărbat din Buftea, care ar fi declarat că a văzut-o pe femeie căzută în curte, iar înainte aceasta ar fi strigat ”hoții”.

Moarte subită în Buftea. Polițiștii au ajuns la fața locului unde au rămas șocați de ce au descoperit, femeia era decedată și cu limba secționată. Fiul victimei le-a declarat poliţiştilor că din casă nu lipsesc bunuri. Ancheta continuă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Moarte suspectă în Medgidia. Doi bărbați au fost găsiți decedați în apartament

Doi bărbați au fost descoperiți decedați într-un apartament dintr-un bloc din Medgidia. Oamenii legii au fost alertați de către mai mulți vecini.

Cei doi bărbați de 75, respectiv 85 de ani au fost descoperiți decedați de către vecini. Aceștia au declarat polițiștilor că nu i-au mai văzut pe cei doi de mai mult timp și s-au îngrijorat. Până în prezent, polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupurile celor doi.

Conform Poliției municipiului Medgidia, vineri, în jurul orei 10:00, polițiști au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil situat pe strada Rahovei ar fi două persoane decedate, transmite Mediafax. La fața locului au fost găsiți doi bărbați, de 63 de ani și de 79 de ani.

Moarte suspectă în Medgidia. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca necropsia să stabilească motivul decesului.