Moarte suspectă: Mamă şi fiu, găsiți fără suflare într-o locuință din Vaslui

O femeie în vârstă de 91 de ani şi fiul acesteia de 54 de ani au fost găsiţi morţi, în condiţii suspecte, în locuinţa femeii din localitatea vasluiană Alexandru Vlahuţă. Cei doi erau căzuţi pe podea, fiecare în câte o cameră din casă.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 16:23
Moarte suspectă: Mamă şi fiu, găsiți fără suflare într-o locuință din Vaslui

Macabra descoperire a fost făcută de către un alt fiu al femeii decedate. Acesta a sunat la numărul de urgenţă 112 în momentul în care i-a găsit pe cei doi întinşi pe podea şi fără suflare, ambii cu faţa în jos, potrivit Mediafax.

Deplasate la locuinţa unde a avut loc tragedia, organele de anchetă au decis ca trupurile celor două persoane să fie examinate de către medicii legişti pentru a se stabili cauzele decesului pentru fiecare victimă în parte.

„Până la efectuarea expertizelor medico-legale în acest caz şi comunicarea rezultatelor, organele de anchetă merg pe varianta unor morţi suspecte. Din primele cercetări, nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni, în casă fiind găsiţi atât bani cât şi alte lucruri de valoare”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub.

Potrivit sursei citate, dintre cele două persoane decedate doar bătrâna de 91 de ani era cunoscută cu probleme medicale, acesta fiind şi motivul pentru care bărbatul de 54 de ani locuia cu mama lui.