MOARTEA GRI, un nou drog care dă bătăi de cap autorităţilor. A ucis deja mai multe persoane

Un nou drog puternic, numit "moartea gri", le dă bătăi de cap autorităților americane. O singură doză din acest drog poate fi fatal pentru cei care îl consumă. Mai multe persoane au murit deja din cauza acestui drog.

RomaniaTV.net
14 mai 2017, 16:17
MOARTEA GRI, un nou drog care dă bătăi de cap autorităţilor. A ucis deja mai multe persoane

Noul drog numit „moartea gri” a ucis mai multe persoane în SUA, însă deocamdată nu s-a reuşit descoperirea compoziţiei sale exacte. Substanța este un amestec de opioide și chiar o doză mică poate fi fatală.

„Atunci când am auzit despre „moartea gri”, primul meu gând a fost este un nou amestec pe care noi nu l-am descoperit?”, a spus directorul unei companii care lucrează cu autoritățile federale pentru a identifica drogurile necunoscute.

În ultimele patru luni, poliția din Georgia a confiscat aproximativ 50 de pachețele cu acest drog misterior care arată precum praful de ciment. De atunci, „moartea gri” a apărut și Alabama, Ohio și Pennsylvania.

Ingredientele diferă de la doză la doză, iar compoziția drogului a rămas un mister. Tot ce este cunoscut în acest moment este faptul că are o culoare gri, deşi nimic din el nu ar trebui să aibă această culoare, potrivit chimiştilor.

Mai mult, unele substabțe sunt într-o cantitate atât de mică, încât nu apar la teste. Chiar și așa, în combinație cu alte substanțe se dovedesc a fi mortale.