Moartea lui Petrică Mîţu Stoian a devastat-o pe fosta sa soţie, Carmen Mihaela. Dezvăluiri făcute de Niculina Stoican

Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

08 nov. 2021, 09:03
Moartea lui Petrică Mîţu Stoian a devastat-o pe fosta sa soţie, Carmen Mihaela. Dezvăluiri făcute de Niculina Stoican

Muzica populară românească este mai săracă fără Petrică Mîţu Stoian, iar moartea artistului i-a șocat pe colegii de breaslă. Chiar și fosta soție a regretatului interpret, Carmen Mihaela, a fost devastată de vestea primită sâmbătă seară, potrivit Cancan.ro.

Care este numele real al lui Petrică Mîțu Stoian. În 2018, statul român l-a obligat să-și schimbe numele
Moartea lui Petrică Mîţu Stoian a devastat-o pe fosta sa soție, Carmen Mihaela. Despre decesul care a îndoliat lumea muzicii populare a vorbit și Niculina Stoican, o apropiată a regretatului artist, dar și a fostei sale soții, Carmen Mihaela.

„Noi am rămas cu toții prieteni! Ei au divorțat pentru că așa au hotărât, iar ea trece prin niște momente așa cum trec și cei care n-au intrat în legătură cu el, dar cei care au trăit o viață alături de el. Și nu cred că acum ea își dorește să facă vreo declarație. Și ei erau în relații bune, au rămas amici, ca doi oameni normali care pot să-și dea «Bună ziua!», indiferent de ce au hotărât. Nu am rămas doar eu amică, noi cu toții am fost și suntem în relații bune pentru că am împărțit și același loc de muncă la «Doina Gorjului». Ei au rămas în relații bune și n-au existat niciodată conflicte. Că nu s-a făcut paradă cu asta, că nu s-a vorbit despre asta, nu are nicio legătură, dar relația lor a fost impecabilă”, a povestit Niculina Stoican.

Medicul Voichiţa Lăzureanu, despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Boala de plămâni are contraindicație la camera hiperbară”

 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară spune că ținea legătură cu sora lui Petrică Mîţu Stoian și că era la curent cu starea de sănătate a regretatului interpret.

„Eu am ținut legătura cu sora lui și știam că este într-o situație delicată. Am sperat până în ultimul moment ca lucrurile să se schimbe și cumva să se poată redresa situația, dar din păcate … nu a fost așa”, a mai spus Niculina Stoican.

Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viață, sâmbătă seară, la vârsta de 61 de ani. Interpretul era internat la Spitalul Județean Reșița, unde fusese adus pentru că i s-ar fi făcut rău în timp ce primea tratament post-Covid la o clinică privată. Deși inițial a refuzat efectuarea necropsiei, sora artistului a acceptat în cele din urmă „pentru că s-au sesizat procurorii”.

Steliana Sima spune că se întâlnise cu el joi și că acesta a suferit o sângerare alarmantă, deși se electrocutase ușor de hainele ei.

Potrivit presei locale din judeţul Caraş-Severin, intrepretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, care era pacient la Clinica Nera pentru recuperare post-Covid, a început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat. Medicii de la Clinică au solicitat o ambulanţă şi au transferat pecientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa.

Cine e femeia cu care Petrică Mîţu Stoian şi-a petrecut aproape două decenii. De ce au ajuns să divorţeze – FOTO

Medicii din Reşiţa l-au preluat la Unitatea de Primiri Urgenţe, apoi l-au internat pe Secţia ATI unde a fost intubat.
După numai câteva ore, potrivit presei locale, artistul a decedat.