Moartea milionarului Constantin Dinescu, anchetată de Poliţie. Motivul pentru care s-a stins din viaţă Baronul Luxului

Moartea lui Constantin Dinescu este cercetată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa. O anchetă pentru ucidere din culpă a fost demarată în cazul lui miliardarului excentric a ajuns la spital după ce a petrecut o noapte întreagă întreagă într-un club din Mamaia.

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 13:44
Moartea milionarului Constantin Dinescu, anchetată de Poliţie. Motivul pentru care s-a stins din viaţă Baronul Luxului

Pe 9 august, Dinescu (69 de ani) a fost preluat de un echipaj SMURD de pe Ambulanţa A2 şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa. Afaceristul a rămas internat în unitatea medicală până pe 15 august, când a murit.

Constantin Dinescu, supranumit „Baronul Luxului”, a petrecut în noaptea de 8 spre 9 august într-un club din Mamaia, conform informaţiilor publicate pe contul său de Facebook.

„Din primele informaţii, bărbatul, care ar fi suferit de afecţiuni cardiace, s-ar fi îndreptat spre municipiul Bucureşti, iar la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia cadrelor medicale, diagnosticul la internare fiind de stop cardiorespirator – resuscitat”, spun poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa, conform Replica.

În urma testelor antidrog, în sânge i-au fost găsite două substanțe, notează sursa citată.

Tragedie în lumea mondenă! Fostul iubit al Mădăline Pamfile, Constantin Dinescu, a murit

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat o anchetă în cazul morţii suspecte pentru ucidere din culpă. Anchetatorii susţin că pe corpul bărbatului nu au fost descoperite urme de violenţă.

Marţi, 18 august, urmează să fie efectuată necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.