Vlad Ţepeş, în topul celor mai demonici bărbaţi din istorie

Cineva s-a gândit să facă un clasament al celor mai răi oameni din toate timpurile. Noutatea vine din faptul că poziţiile au fost ocupate nu în funcţie de crimele pe care demonicii le-au făcut, ci în funcţie de brutalitatea acțiunilor lor.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 19:45
Vlad Ţepeş, în topul celor mai demonici bărbaţi din istorie

Topul celor mai demonici bărbaţi din istorie poate fi consultat aici. Pe primul loc se află Iosif Stalin, acuzat de moartea a zeci de miloane de oameni (între 10-60).

Stalin este urmat de Adolf Hitler, acuzat la rândul lui de uciderea a circa 6 milioane de evrei şi alte câteva zeci de milioane de oameni din motive rasiale.

Pe locul al treilea se află Ivan cel Groaznic, celebru pentru brutalitatea cu care a ucis oameni, inclusiv pe propriul său fiu. Ivan cel Groaznic este primul conducător al Rusiei care s-a intitulat ţar.

Şi în sfârşit, pe locul al patrulea al clasamentului demonicilor se află domnitorul român Vlad Ţepeş, sursa de inspiraţie pentru Dracula. Realizatorii topului nu uită să menţioneze că în România Vlad Ţepeş este considerat un prinţ cu simţ al dreptăţii. Este cunoscut pentru pedepsele pe care le aplica supuşilor săi şi inamicilor. 

Citeşte şi: Barack OBAMA a fost comparat cu Vlad ŢEPEŞ. Care este motivul