MODĂ: Cel mai BINE ÎMBRĂCATE vedete din 2015 GALERIE FOTO

Iată ce vedete au purtat cele mai frumoase ţinute pe covorul roşu.

29 dec. 2015, 17:17

Rihanna a purtat una dintre cele mai frumoase ţinute ale sale la Met Gala 2015, când a îmbrăcat o creaţie Guo Pei Couture. Toată lumea a lăudat-o, atunci, pe artistă pentru alegerea vestimentară, scrie unica.ro.

Laude a primit şi Alexa Chung, la un eveniment Bulgari, în Roma. Vedeta a ales o rochie Valentino Couture şi a arătat fabulos.

Dakota Johnson a fost una dintre cele mai mediatizate actriţe, odată cu apariţia sa în filmul „50 Shades of Grey”. Toată lumea a fost cu ochii pe ea şi de cele mai multe ori a primit aprecieri pentru ţinutele alese. De departe, cea mai reuşită a purtat-o la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a strălucit într-o rochie Prada.

Sienna Miller este o fashionistă şi are întotdeauna grijă să arate impecabil. Cea mai impresionantă ţinută a purtat-o la decernarea Globurilor de Aur, unde a ales o rochie Miu Miu.

Kerry Washington este inclusă, de ceva vreme, pe lista celor mai bine îmbrăcate actriţe şi rămâne aici şi anul acesta. Cea mai spectaculoasă apariţie a avut-o la premiile Emmy, unde a purtat o rochie metalică Marc Jacobs.

Citeşte şi Topul VEDETELOR care au ajuns CELEBRE în mod accidental FOTO