Moda fără durere: Cum să arăţi bine îmbrăcată fără să-ţi distrugi corpul

Tocurile prea înalte, hainele prea strâmte şi materialele sintetice sau incomode pot lăsa semne urâte pe corpul tău.

RomaniaTV.net
13 mai 2014, 06:47
Moda fără durere: Cum să arăţi bine îmbrăcată fără să-ţi distrugi corpul

Ce incaltari cu barete sa porti ca sa n-ai dureri
 
Orice pereche de pantofi trebuie sa fie confortabila, insa multe femei au dureri de picioare si nu numai din cauza faptului ca poarta pantofi incomozi. Cei care au bareta ridica cu atat mai multe probleme cu cat acea fasie de piele sau de alt material poate strange laba piciorului sau incheietura.

Cum să te îmbraci ca să arăţi mai suplă şi să fii în pas cu moda

Ca sa eviti astfel de probleme, cumparati pantofi sau sandale cu barete doar dupa-masa sau spre seara. De ce? Pentru ca, pe parcursul zilei, picioarele se umfla. Daca-ti cumperi incaltari cu barete in prima parte a zilei, cand picioarele tale sunt odihnite, se prea poate sa achizitionezi pantofi sau sandale prea mici, stranse pe picior, care-ti vor cauza dureri atunci cand o sa le porti toata ziua. Insa, daca le cumperi dupa-masa sau spre seara, picioarele sunt deja usor umflate si, daca incaltarile iti sunt comode in acel moment al zilei, atunci poti fi sigura ca vor fi comode si atunci cand vei sta toata ziua incaltata cu ele. In felul acesta scapi de bataturi sau de alte rani cauzate adesea de baretele incomode ale incaltarilor.

 
Gentile care-ti rup spatele
 
Se spune ca in geanta unei femei poti gasi orice la fel de bine cum poti pierde orice, fara sa recuperezi mai tarziu. Si nici nu-i de mirare in conditiile in care multe dintre noi obisnuim sa bagam in geanta (si sa uitam acolo) tot felul de obiecte pe care, intr-un anumit moment, le-am considerat utile de purtat dupa noi. Insa, in fiecare zi inainte de a pleca de acasa, ar trebui sa ne uitam atent in geanta si sa scoatem de acolo tot ce nu avem nevoie.

Citeşte şi Obiceiuri „fashion” care te fac să suferi. Evită-le dacă vrei să fii frumoasă şi sănătoasă
 
Pe de alta parte, conteaza enorm marimea gentii in contextul greutatii ei. Cu cat geanta este mai mare, cu atat gasim mai mult obiecte de bagat in ea. Desi gentile voluminoase pot fi frumoase si extrem de utile, ele nu sunt recomandate oricarei femei. Spre exemplu, femeile care au o inaltime de 1,60 m nu ar trebui sa poarte o geanta mai mare ca dimensiune decat o cutie de pantofi pentru ca le accentueaza statura mica.

Continuarea pe Lyla.ro.