Moda împăcărilor în showbiz-ul românesc: Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu, din nou împreună?

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu aveau de gând să se căsătorească în vara acestui an. Doar că între cei doi au apărut unele disensiuni si s-au despărți. Au fost momente tensionate, cu acuze și cuvinte grele, dar toate acestea par a fi de domeniul trecutului. După ultimele evenimente din viața celor doi, posibilitatea împăcării este din ce în ce mai plauzibilă.

09 iun. 2023, 23:38
Moda împăcărilor în showbiz-ul românesc: Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu, din nou împreună?

Cristina și Alex aveau de gând să meargă la altar în vara acestui an, dar discuțiile apărute între cei doi au dus la separare. După ce au trecut prin momente tensionate, cu acuze și cuvinte grele, Cristina Cioran și Alex Dobrescu par acum aproape de o împăcare improbabilă acum câteva luni.

Cristina a vorbit deschis despre modul în care decurge acum relația cu Alex. Vedeta spune că acum totul este ok între ei și chiar se înțeleg foarte bine.

Citește și  Deea Maxer a răbufnit. Fosta soție a lui Dinu Maxer rupe tăcerea: „Nu-s ușă de biserică”

”În acest moment fetița mea e cu tatăl ei, cu Alexandru. Eu și Alex suntem în relații foarte bune, că Ema are nevoie de noi doi. Este foarte atașată de tatăl ei. Are momente când mai plânge, nu mă deranjează, e copil. Nu am ce să-i fac, nu poate să râdă tot timpul. E bebeluș, sunt trăirile ei, vede cum e lumea, vede mediul înconjurător. M-am adaptat cam la orice. Mi-ar plăcea să am mai mult timp liber, am o bonă, are și tătic, desigur”, a declarat Cristina Cioran, citată de wowbiz.ro.

Citește și  Johnny Depp și-a făcut ziua de naștere în România. Cum a petrecut marele artist la vârsta de 60 de ani

Mai mult, Cristina a recunoscut că mai poartă și acum inelul de logodnă pe care l-a primit de la Alex.

”Îl mai port uneori. Nu știu de ce se întreabă lumea, o să vedem, habar nu am, viața îți oferă o grămadă de surprize, îmi doresc să fim sănătoși”, a recunoscut Cristina Cioran.