Johnny Depp și-a făcut ziua de naștere în România. Cum a petrecut marele artist la vârsta de 60 de ani

Johnny Depp a împlinit 60 de ani și i-a sărbătorit chiar la București! Sute de fani i-au cântat „La mulți ani!”, în timp ce artistul se afla pe scenă alături de trupa sa, Hollywood Vampires.

09 iun. 2023, 21:32
Johnny Depp și-a făcut ziua de naștere în România. Cum a petrecut marele artist la vârsta de 60 de ani
Johnny Depp și-a făcut ziua de naștere în România. Cum a petrecut marele artist la vârsta de 60 de ani

Johnny Depp este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, dar și unul dintre cei mai sexy bărbați ai tuturor timpurilor. Acesta a împlinit 60 de ani, iar ziua de naștere și-a sărbătorit-o chiar la noi în țară. Acesta susținea un concert de zile mari la Romexpo, alături de colegii săi din trupa Hollywood Vampires: Alice Cooper și Joe Perry. Acesta a fost surprins de către paparazzii de la Click! chiar în timp ce se deplasa spre hotel.

Citește și: FOTO: Johnny Depp, din nou îndrăgostit. Cine este noua iubită a actorului de la Hollywood

Johnny Depp și ceilalți muziceni celebri au fost cazați într-un hotel luxos, de cinci stele, din centrul Capitalei și s-au bucurat de un tratament preferențial pe toată durata șederii lor la noi în țară. Șoferul care i-a dus de la concert la hotel a parcat mașina într-un loc ferit de ochii fanilor, care ar fi făcut orice pentru câteva secunde aproape de idolul lor. Așadar, Johnny Depp a intrat în hotel printr-o zonă specială pentru aprovizionare. Imaginile surprinse la fața locului au dezvăluit că acesta are și o serie de probleme medicale. Artistul a fost nevoit să se deplaseze cu ajutorul unei cârje, iar la piciorul stâng are o orteză.

Dat fiind că acesta încearcă să păstreze o legătură solidă cu fanii săi, acesta a vorbit recent pe contul său de Instagram despre problema cu care se confruntă și care îi pune destul de multe bețe-n roare.

„A început cu o mică accidentare, dar undeva între Cannes şi Royal Albert Hall s-a înrăutăţit. Mai mulţi medici profesionişti mi-au sugerat ferm să evit orice activitate în acest moment şi nu voi putea călători”, a spus celebrul star de la Hollywood.

Johnny Depp și-a făcut ziua de naștere la București

Joi seară a avut parte de clipe de neuitat din partea fanilor care au venit să îl vadă în carte și oase, la spectacolul pe care l-a susținut împreună cu trupa sa, la Romexpo. Pentru că astăzi, 9 iunie, Johnny Depp împlinește 60 de ani, aceștia au ales să îi cânte, în momentul când era pe scenă, „La mulți ani”.

Johnny Depp a ales să poarte în această deplasare, pentru o zi călduroasă de vară din România, o ținută extrem de șic! Celebrul actor purta o pereche de pantaloni, negri, simpli, o cămașă albă, care era acoperită de o vestă de culoare maro cu imprimeu pe spate. De asemenea, avea o pălărie de culoare neagră în cap, ochelari de soare la ochi, dar și o pereche de bocanci ce îi completau ținuta perfect.

Citește și: Johnny Depp şi-a reînnoit contractul cu Dior ca imagine a parfumului Sauvage