Modă în aeroport: Cătălin Botezatu a prezentat colecţia „Aviator” la Otopeni VIDEO

Paradă de modă pe Aeroportul Otopeni. Modelele s-au plimbat prin faţa călătorilor, care au rămas cu gura căscată. Prezentarea a fost făcută de Cătălin Botezatu.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 21:48
Modă în aeroport: Cătălin Botezatu a prezentat colecţia „Aviator” la Otopeni VIDEO

Prezentarea a avut o tematică specială. „O colecţie aviator. O colecţie care de data aceasta, la iniţiativa celor de la aeroport, cred că o iniţiativă extrem de bună de a băga în acest show şi oameni care lucrează aici la comunicare. Am mixat oameni profesionişti cu manechine, fete şi băieţi, de aici”, a explicat creatorul Cătălin Botezatu.

Angajaţii aeroportului au gustat din plin această „extravaganţă”. „E pentru prima dată. Foarte frumos, foarte interesant. Eu am mai participat la astfel de evenimente în aeroport şi abia aşteptam să particip şi la acest eveniment”, a declarat George Stancu, angajat al aeroportului, model de ocazie.

Cu aşa surpriză, doamnele şi domnişoarele au uitat de avioane. „A fost genial. Băieţii au fost foarte frumoşi şi vestimentaţia. Oricum noi ne aşteptam la asta de la Cătălin. Întotdeauna ne surprinde plăcut”, a declarat una dintre doamnele aflata în aeroport.

Prezentarea de modă a fost organizată de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi a devenit deja un eveniment tradiţional pe şapte martie.